marți, 5 ianuarie 2016

« Hai să dăm mâna cu mâna » la Bucureşti



« Hai să dăm mâna cu mâna » la Bucureşti


La 24 ianuarie 2016 este planificat şi organizat în capitala PRIMUL ŞI CEL MAI MARE MITING DE PROTEST împotriva guvernului Ciohanis şi a tot neamul lui de venetici!
Protestam impotriva unui guvern antiromânesc hrăpareţ şi lacom, fără scrupule, străin de neam şi ţara, vremelnic şi viclean înscăunat la putere!
Protestam impotriva unui guvern, duşman nu numai al militarilor, ci şi al tuturor romanilor!
Protestam impotriva unui guvern fără de ţara şi fără de Dumnezeu care, chiar în sfânta săptămână a Crăciunului, la ceas de sărbătoare a adus în multe familii, tristeţe, lacrimi şi durere, prin noile reglementări privind pensiile militare, parşiv ticluite, dar şi mai parşiv prezentate de către propaganda oficială, drept mari avantaje pentru militarii activi şi în rezervă, deşi acestea reduc arbitrar drepturi legale de pensie, votate de parlament!
Ni se cere acum să acceptam veseli o noua jignire, amăgindu-ne cu iluzorii “creşteri substanţiale” ale pensiilor ! Vor sa fim « patrioti cuminti »  si sa nu  ripostăm la un nou abuz provocat de un guvern incapabil sa inteleaga lectiile unui trecut nu prea indepartat !
NU ACCEPTAM! Vom riposta cu mijloacele legale pe care le avem la dispozitie!
VENIM si noi la Bucureşti! Să ne apărăm drepturile!
VENIM SI NOI! Să apărăm dreptatea!
UPDATE
Va invitam sa participati la mitingul organizat de SCMD la Bucuresti, pe data de 24.01.2016, in semn de protest fata de modificarea noii legi a pensiilor militare si a masurilor abuzive si discriminatorii la care sunt supusi militarii, politistii si celelalte persoane din cadrul sistemului national de aparare. Transportul se va face contracost, cu autocarul, folosind eventual si tichetele pe anul 2016.
Confirmati participarea la nr. de telefon: 0741.427 067; 0742.627 259 (unde se pot obtine si detalii), pana pe data de 15.01.2016.


Biroul Operativ al Filialei SCMD Iaşi