luni, 22 septembrie 2014

O.. POZITIE fata de Alternativa d-lui col.r.Dogaru
1. Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate trebuie sa ramana doar o organizație apolitică neimplicată, independenta față de orice partid politic.
2.Ratiunea existentei SCMD o reprezinta apărarea drepturilor fundamentale, a libertăților, intereselor legale și legitime ale tuturor categoriilor de militari activi si in rezerva.
3. Încheierea unor acorduri de colaborare cu diverse organizatii sociale si formațiuni politice, trebuie făcuta exclusiv pentru realizarea intereselor de mai sus.
4.  Sustinem continuarea colaborarii cu formațiunile politice care s-au angajat in repararea sticaciunilor morale si materiale savarsite de guvernarilor basiste, pentru a le determina să îndeplineasca promisiunile făcute militarilor rezervisti ( „dreptate până la capăt”) , votand Legea pensiilor militare de stat, în forma agreata de către SCMD și celelalte structuri asociative ale cadrelor militare active si in rezerva din Sistemul de apărare nationala, siguranță și ordine publică.
5.   Nu suntem de acord cu pozitia exprimata la postul Tv Antena 3 in ziua de 22 09 2014 de dl.col.(r) Mircea Dogaru care IN CALITATE DE PRESEDINTE AL SCMD ,a lasat sa se inteleaga ca Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate ar face parte dintr-o asa zisa Alternativa Nationala !? si in consecinta, ar sustine demersurile de strangere a semnaturilor pentru un candidat la presedintie.
6. Solicitam dl.col.r.Dogaru sa mentioneze explicit inexistenta oricarei legaturi intre SCMD si initiativa politica mentionata.

Col.r.Dan Moraru