miercuri, 6 februarie 2013

CONVENTIE pentru Servicii Stomatologice si de Medicina Dentara la preturi reduse



Biroul Operativ va propune o
CONVENTIE
pentru Servicii Stomatologice si de Medicina Dentara la preturi reduse
Pentru membrii SCMD Filiala Iasi si rudele de gradul I ale acestora,Cabinetul Medical ESTETICS este de acord sa asigure servicii stomatologice cu reducere de 20% din pretul manoperelor care nu implica si activitatea tehnicianului dentar, iar pentru manopere ce implica activitatea acestuia reducere de 10%.
Este vorba de Cabinetul ESTETICS  cu un program de lucru de 7 zile pe saptamana (luni -vineri 8.00–24.00,sambata si duminica  8.00-20.00) cu asigurarea urgentelor stomatologice in regim non-stop.
De asemenea se asigura serviciul de preluare a urgentelor dentare in timpul programului de lucru.
Cei 11 medici care formeaza echipa medicala acopera toate specialitatile stomatologice si ofera servicii stomatologice complete (medicina dentara pe profilaxie,preventie,pedodontie (stomatologie copii),ortodontie,protetica fixa si mobila,endodontie, implantologie , chirurgie orala).
Pentru mentinerea unei igiene corecte ne propune un pachet de servicii stomatologice de igiena si profilaxie care presupune odata la 9-12 luni prezentarea in cabinet pentru realizarea detartrajului, periajului profesional si air flow cu pulbere de bicarbonat.
Acest pachet de profilaxie are pretul de 100 ron, reducerea fiind de 40%.
Se asigura control profilactic si preventiv gratuit odata la 6 luni.
Cabinetul ESTETICS este situat pe Bulevardul Nicolae Iorga nr. 7 bloc K1 la 5 minute de Podul de Piatra si 3 minute de Pizzeria ALILA si Gara Internationala NICOLINA.
Oferta este valabila numai membrilor SCMD cu prezentarea legitimatiei de sindicat vizata la zi,respectiv a  cartii de identitate pentru rudele de gradul 1.
Pentru incheierea conventiei dorim sa cunoastem cati dintre membrii SCMD Iasi sunt interesati.

Un e-mail pe adresa scmdfiliala1iasi@yahoo.com trimis pana la data de 20 februarie a.c. este sufficient.
Ulterior, solicitarile concrete se vor mentiona intr-un tabel la sediul din str.Cuza Voda,pana joi 21 februarie a.c.

Biroul Operativ