luni, 6 martie 2017

CINE « VORBESTE » IN NUMELE MILITARILOR ROMANI ?



Discuții cu sindicatele din ordinea publică privind legea salarizării unitare
Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia-Olguța Vasilescu, ministrul Afacerilor Interne, Carmen-Daniela Dan și ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea au participat, astăzi, la sediul MMJS, la consultări cu sindicatele reprezentative din ordinea publică (personal MAI), dar și ale personalului contractual din cadrul MApN, pe tema proiectului legii salarizării unitare.
Reprezentanții sindicatelor și cei ai ministerelor au căzut de acord, în ansamblu, asupra proiectului legii salarizării unitare. Totuși, reprezentanții MMJS au transmis partenerilor de dialog social că așteaptă sugestii, în perioada următoare, în cazul în care reprezentanții sindicatelor vor descoperi inadvertențe, după o mai atentă consultare a documentelor.
Sindicatele au ridicat, în cadrul acestei întâlniri, și alte probleme care țin de veniturile din prezent ale personalului MAI, convenindu-se ca ministerele cu atribuții în acest domeniu să poarte, în continuare, discuții cu reprezentanții salariaților, în vederea identificării de soluții.
S-a decis formarea unui grup de lucru ? la care să participe și specialiști din cadrul instituțiilor militarizate, ai căror angajați nu pot adera la mișcări sindicale. 

Cine « vorbeste » in numele militarilor români ?
Iarasi vom primi firimiturile cazute din barba de-militarizatului Mitica Coarna ? 
Ori salariile militarilor (militarizati!) vor fi « stabilite » dupa cum doreste tara asta sireaca, care stiti , pentru voi ,n-are !

Conducerea MApN mai reprezinta  interesele celor pe care- i sacrifica prin Afganistan sau aiurea, acolo unde-i trimite in numele unei tari incapabile sa le poarte grija ?
Col.r.Dan M.