marți, 17 martie 2015

Cine ne lamureste pre noi?



Conducerea centrala a SCMD ( apud d-na senator Cristiana Anghel ?) roaga parlamentarii de orice culoare politica sa isi asume ca initiativa legislativa Proiectul Legii pensiilor militare de stat care «  trebuia sa se intoarca la Comisia de munca a Camerei Deputatilor, unde, avand toate avizele, urma sa fie introdus la dezbateri » dar din motive diverse, nu a mai ajuns si nu a mai intrat. Nici in Camera,nici in dezbatere.

Asa o fi.Dar oare chiar are ( proiectul.n.n.) toate avizele ? Si chiar urma sa intre in dezbateri la Comisia de munca?

De ce intreb ? Pentru ca Ministerul Apararii Nationale prin d-na Otilia Sava, intr-un raspuns adresat colegului nostru col.r.Acatrinei Marcel la data de 4 martie a.c. spune ca proiectul in discutie se afla inca « in procesul de insusire de catre institutiile din sistemul de aparare ,ordine publica si siguranta nationala »
Si ca abia ulterior acestui indelung proces «  forma initiala a proiectului de act normativ va fi  supusa atat consultarii preliminare institutionale a structurilor interesate in aplicarea acestuia, cat si consultarii publice in conditiile Legii nr.52/2003 »

Cine ne lamureste ?

Col.r.Dan Moraru

Iata documentul: