marți, 7 octombrie 2014

ȘI IN ANTITEZA ȘI IN ȚEAPA !



(Un comentariu la o postare repede stearsa )

Pentru ca reprezentantii unor filiale au iesit din rand fara aprobare ( si asa ceva este de neiertat !) trebuiau sa fie trasi in ...antiteza...pe pagina principala a blogului SCMD si evident in teapa oprobiului publicului secemedist .
In cel mai exigent si curat spirit sindicalist ,nu-i asa ?

Asa cum spunea (scria) miercuri 24 septembrie 2014 in « atitudinea» sa proletar- intransigenta bine informatul, delimitatul si dezinteresatul domn sindicalist de la Slobozia (in numele filialei ?),mai sus enumeratii au comentat «in afara cadrului legal prevazut de documentele noastre operative: statutul cadrelor militare si regulamentul de organizare si functionare  « 

Impardonabil !Mai grava abatere  nici ca se putea !

Ba da ! Pentru ca asta nu – i tot.
`Mnealui era (este ?) convins « ca aceste demersuri sunt facute in mod expres ,pentru a prelua conducerea SCMD si de - a o distruge din interior ».

Grav ! Un grup de « contrass »  gandeste altfel. Despre formele si metodele de actiune ,ba chiar si despre mijloacele luptei sindicale in actuala etapa ! 

Si propune altceva decat a diktat Seful ! O solutie adaptata la situatia actuala prin care ,inclusiv pe calea dialogului , sa construim certitudinea ca vom iesi odata, candva pe aliniamentul legii pensiilor militare. Asemanator ,spre exemplu ,cu ceea ce propun colegii din Craiova.Si nu numai.

Pentru ca potentialul "razboinic" al SCMD-ului ca organizatie nu mai poate impune. NIMIC.

Si zelosul sindicalist de la Slobozia cu o atitudine vadit favorabilă distribuirii inegale a raspunderii în SCMD, convins fiind (deformatie profesionala ?) ca seful nu greseste niciodata si ca ceilalti trebuie doar sa-l aclame servil-entuziasti, pentru ca asa ceva nu poate fi tolerat, propune drastice masuri :«  la sedinta comitetului director din  02.octombrie 2014 , ordinea de zi sa contina un singur punct : „Discutarea activitatilor desfasurate in ultima perioada de catre reprezentantii Filialelor SCMD mai sus mentionate, sanctionarea lor  cu excluderea   din SCMD „

Acesta sa fie motivul pentru care veninul proletar a fost urcat pe pagina principala a blogului ?

Eu unul nu constat nici o legatura cu Decizia Comitetului Director din 02.10.2014 care aprobă un neinsemnat ajutor financiar de 1000 lei peste drepturile din cotizatiile depuse de membrii filialei Slobozia.
Chiar daca aceasi solicitare a fost respinsa odata la 07.02.2014 de CD al SCMD tocmai pentru ca incălca Hotararile CNR cu privire la finantarea peste cota ce revine filialelor din cotizatiile incasate.
Coincidente.

Col.(r.) Dan Moraru