luni, 27 ianuarie 2014

PACTUL CU VRAJMASUL

(Sau pacea mincinoasa)

Eu tot mai sper ca odata si odata cei care azi ne denigreaza afisand o gaunoasa si mandra onorabilitate, vor ajunge la concluzia ca trebuie sa se rusineze de meschinaria si josnicia proprie,ca o posibila cale de a scapa de povara raspunderii fata de propriile constiinte,dar mai ales fata de colegii lor pe care i-au dezbinat.

Dar pana atunci ar trebui ca cei afectati sa renunte cat mai repede la acceptarea indiferenta a falsei lor reprezentativitati,sa ia atitudine si sa vorbeasca despre ilegitimitatea asumarii intereselor tuturor rezervistilor din armata de catre o seama de personaje obosite de atatea onoruri pe care nu le mai pot duce.Si nici nu le mai merita.Nu le mai merita de mult, cam de atunci de cand, acceptand insignifiantul rol de menestreli,s-au inrolat in corul laudatorilor politici.

Stimati colegi rezervisti M.Ap.N !
Si eu sunt membru al filialei Iasi a ANCMRR !
Haideti sa renuntam la indiferenta si sa ne implicam ! Pentru ca lupta inegala cu un sistem care a dus in derizoriu onorabilitatea statutului nostru social nu s-a incheiat.
Si lasandu-i doar pe ACESTIA sa vorbeasca in numele nostru al tuturor (vedeti doar ca nu arunca doar cu pietre,ci pravalesc bolovani grei in capetele care nu se pleaca si care trebuie sa cada), acceptam neconditionat "pacea" oferita veninos de vrajmas.

O pace veninoasa si mincinoasa,insotita de fumul care mascheaza  toate neajunsurile, care va acoperi definitiv toate faptele si lucrurile urate ce ne-au fost harazite noua rezervistilor de o clasa politica obtuza.

Clasa politica careia doar potentialul de coagulare si fermitatea atitudinii noastre comune i-au mai infranat dorinta de mai rau.

Si iata cum fragilul echilibru dintre cei care (astazi,maine si oricand) guverneaza si interesele pensionarilor militari ,asigurat de veghea tacuta cu arma la picior a SCMD, se vrea a fi rupt. 

ANCMRR se ofera sa asigure clasei politice nesperata sansa de a institui, nu un armistitiu, ci chiar “pacea”!

Domnii generali cu prea multe stele,cu temeinice cunostinte de istorie militara, par sa fi uitat ca “pacea” obtinuta prin predarea fratilor de arme in mainile vrajmasului este o “pace” mincinoasa ! 

Actiunea in anulare pornita de sub chipiele patinate de prea multa vreme, confirma statutul neoficial de lachei ai puterii,sperand sa scape astfel de un adversar incomod,cu un pret de nimic : masina, birou si STAR la CCA.Toate adunate nu fac nici treizeci de arginti.

“Ce rău imens fac lor înşile şi altora aceşti viermi moraliza­tori! Ei fac să se surpe în conştiinţa multora respectul legitim faţă de anumite persoane, să li se întunece prestigiul, să nu mai poată fi luaţi drept exemplu de urmat, agită spiritele cu gând de osândă, îşi fac rău lor înşile, luând de la diavolul otrava judecării aproapelui“. (Sf. Ioan de Kronstadt)


Col.r.Dan Moraru