marți, 18 octombrie 2016

Ptiu! Piei Drace! (II)


Tristul liberal Eugen Nicolăescu avertiza cu ceva timp in urma ca programul de guvernare al PNL va prevedea desfiinţarea pensiilor speciale si ca toate pensiile vor fi calculate după criteriul contributivităţii."Ne propunem să modificăm pensiile. Lucrăm la o nouă lege a pensiilor în care toţi cetăţenii României să fie trataţi echitabil, pensiile să fie stabilite echitabil pentru toţi şi să se desfiinţeze cu această ocazie pensiile speciale pentru absolut toate categoriile. Nicio categorie nu poate fi privilegiată (...) Pensiile speciale nu vor exista şi toate pensiile vor fi calculate după alte criterii. Programul de guvernare cuprinde această idee (...)". 

Si iata, lucrurile se cam leaga.Vede lumea? Si nu crede? Care lume?
Afumati binisor cu damful acru al politicaiei asa zis drepte, de dreapta, orbii (din nefericire si unii suficienti rezervisti) nu vor mai avea cum si de ce sa mai lacrimeze.Bine ca macar ramane suma-n plata! Nu-i asa victimelor? 
Multumiti pentru asta abuzatorilor.O fi oare Stockholm de vina ? Sau garantia ca : “Dupa noi, vom veni tot noi" ?Asa cum pare sa fie sigura si sa ne asigure Andreea liberala (stiti voi, fosta cu base). 

Cum zicea acu`vreo 50 de ani vestitul tata al unui si mai vestit actual neo-liberal cu nume de roman.

Col.r.Dan M.

Situatia OUG 57/2015

In atentia tuturor rezervistilor
Intrunite joi, 13 octombrie a.c., comisiile care trebuiau sa semneze raportul comun nu au putut lua decizii, din lipsa de cvorum, deoarece reprezentantii PNL s-au retras. Mai mult, reprezentantii PNL-tehnocrati, prin ministrul Muncii, Dragos Pâslaru, si d-na Andreea Vass (Paul dupa ex-sot), demna continuatoare a lui Adalbert Vass, sunt de parere ca autostrazile nu se pot face din cauza pensiilor militarilor, care ar inghiti 4,5 miliarde pe an!... Indiferent cat inghit pensiile militarilor, sunt din bugetul impus de NATO structurilor respective si nu de la Casa Nationala de Pensii. Daca se cumpără mai putine stifturi, se pot onora si salarii si pensii, fara rectificari bugetare.
Retineti doar adversitatea si ticalosia celor care sunt doar cu numele urmasi ai Bratienilor si continua in fapt politica basista. Este un motiv in plus pentru ca, prin Alternativa Nationala, sa avem, in interesul tuturor romanilor, o falanga de rezervisti si de aliati in Parlamentul Romaniei.
Solicitam tuturor rezervistilor sa nu raspunda pe Facebook provocarilor venite de la indivizi gen Pâslaru sau Vass, pentru ca asta si urmaresc: provocarea unui nou scandal, adica o noua diversiune, ca sa acopere faptul ca se urmareste ca, prin alegerile din 11 decembrie, sa ni se fure totul, inclusiv Tara.
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU