marți, 19 octombrie 2010

DEZAMĂGIRE TOTALĂ

ŞEDINŢA LĂRGITĂ A BIROULUI OPERATIV AL FILIALEI IAŞI A SCMDRR DIN 19 OCTOMBRIE 2010


Deşi în ultimele două săptămâni am făcut apel insistent la toţi pensionarii militari din Iaşi dar mai ales la cei 138 de membri de sindicat aflaţi în evidenţa filialei Iaşi a sindicatului, atât telefonic cât şi prin intermediul acestui site, în vederea organizării unei acţiuni de protest la Prefectura Iaşi cu ocazia zilei de 25 octombrie, astăzi 19 octombrie 2010 s-au prezentat la Cercul Militar Iaşi numai 52 pensionari militari, din care au fost de acord cu organizarea activităţii din 25 octombrie, pe bază de semnătură, NUMAI 42 persoane. Întrucât în şedinţele anterioare cât şi în cea de astăzi a biroului operativ al filialei Iaşi s-a decis organizarea acţiunii de protest dacă sunt cel puţin 50 de persoane care se angajează pe bază de semnătură să participe la această activitate, pe bază de consecinţă, filiala Iaşi a SCMDRR, NU MAI ORGANIZEAZĂ nici o acţiune de protest în data de 25 octombrie 2010.
NE MERITĂM SOARTA!!!!

BIROUL OPERATIV AL FILIALEI IAŞI

4 comentarii:

  1. Mitingurile din cateva zeci de persoane nu fac decat sa aduca sustinere puterii care demonstreaza astfel ca e democratie in Romania.Nu ne putem apara drepturile decat in INSTANTA .Restul e frectie la picior de lemn.Plang profesorii ,medicii cadrele active militare si nimeni nu rezolva nimic cu mitingurile.Politicienii nu cedeaza prin metode legale .Ceausescu mai stapanea si astazi daca traia si nu se facea o revolta masiva. 138 de pensionari militari pot dormi in fata prefecturii ca nu regreta nimeni.Repet numai in Instanta .Acesta e rostul SCMD sa ne batem chiar pana la CEDO. Restul sunt vorbe .Politicienii vin si pleaca noi cu cine ne certam? Numai un SCMD puternic cu zeci de mii de rezervisti, cu avocati destepti si avem sanse.De cate ori se va schimba puterea politica pot sa ne ia din drepturi iar noi hop la miting.Fara o hotarare judecatoreasca irevocabila si definitiva ne irosim in zadar sperantele.

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord.ori in masa...ori nimic.Puterea de azi nu cred ca stie dacat de alta ...putere,a maselor .Bine gandit de catre SCMD Iasi,ne faceam de KK.Inseamna ca sunt baieti de baieti pe acolo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu de ce moldovenii sunt mai ..altfel.Asta este gena.oricum,bine ca nu ati iesit moldovenilor, stati acasa si indopati-va cu ce va place voua:vorbe goale cu rachiu de lene.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari colegilor de la IASI!
    O DECIZIE dupa opinia mea, responsabila!
    Ziua Armatei, nu este a PUTERII !
    Admin, http://scmdziarulonline.blogspot.com/ V.Burcu

    RăspundețiȘtergere

Este binevenit oricine doreste sa comenteze! Rugam sa va inserati numele si datele de contact, din respect fata de cititori. Atacurile la persoana, injuriile, opiniile fara legatura cu subiectul prezentat vor fi sterse. Persoanele care doresc raspunsuri sau precizari oficiale, trebuie sa se adreseze conform "Normelor de comunicare in cadrul SCMD" (afisate pe pagina Secretariatului General al SCMD.