sâmbătă, 22 ianuarie 2011

ANUNŢ IMPORTANT PENTRU 24 IANUARIE 2011


Urmare a hotărârii Biroului Operativ al Filialei Iaşi a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate în Rezervă şi Retragere, s-a obţinut aprobarea primăriei Iaşi pentru organizarea în data de 24 Ianuarie 2011, a unei manifestaţii de protest la Prefectura Iaşi între orele 13.00-15.00.

De asemenea, începând cu orele 9.00 vom participa în Piaţa Unirii, în mod organizat, aşa cum s-a precizat la adunarea generală a filialei Iaşi a sindicatului din data de 22 ianuarie 2011, la activităţile organizate cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române.

Cu atât mai mult cu cât aţi luat la cunoştinţă de declaraţia preşedintelui cu privire la decizia ÎCCJ, din această seară, conducerea filialei Iaşi a sindicatului face apel la dumneavoastră să participăm masiv la aceste activităţi pentru a ne demonstra unitatea de acţiune şi coeziunea în vederea recâştigării drepturilor dobândite anterior.

În acest sens, s-a pus în aplicare planul de anunţare a tuturor membrilor de sindicat pentru astfel de situaţii. Facem apel la dumneavoastră, pentru dublarea sistemului de anunţare instituit, să vă contactaţi prietenii şi colegii pentru a participa la aceste activităţi în număr cât mai mare posibil. Pentru manifestaţia de protest de la Prefectura Iaşi, facem precizarea că puteţi participa şi cu membrii de familie sau alţi simpatizanţi ai sindicatului nostru, cu rugamintea de a fi vigilenţi la persoanele din jurul dumneavoastră pentru evitarea eventualelor provocări premeditate. Posesorii de camere digitale sunt rugaţi să le aducă în vederea imortalizării desfăşurării manifestaţiei, cu toate amănuntele şi mai ales a participanţilor din jurul lor.

Vă rugăm să vă pregătiţi, mai ales pentru activitatea de la Prefectură, materialele vizuale pe care le consideraţi necesare precum şi instrumente legale de producere şi amplificare a zgomotelor.

BIROUL OPERATIV AL FILIALEI IAŞI A SCMDRR