miercuri, 10 martie 2010

Von: stefan suvei


An: SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE ; sindicatul-militarilor@googlegroups.com
Gesendet: Dienstag, den 9. März 2010, 22:01:10 Uhr

Betreff: [Sindicatul Militarilor] Adunarea pentru constituirea filialei 1 Iaşi

Stimaţi camarazi,

sâmbătă 13 martie 2010 orele 10.00, va avea loc la Cercul Militar Iaşi adunarea de constituire a filialei 1 Iaşi a SCMDRR în prezenţa domnului col.(rez.) dr. Dogaru, preşedintele sindicatului, însoţit de încă una sau două persoane din conducerea sindicatului. Suntem deja aproape 30 de membri înscrişi, pe a căror prezenţă contăm.

De asemenea invităm toţi simpatizanţii cadre militare în rezervă şi retragere din M.Ap.N., M.Ad.I., S.R.I., Poliţie de Frontieră etc. să participe la această activitate.

Cu respect,

Col.(rez.) Ioan-Ştefan ŞUVEI

Un comentariu:

  1. Ii rog pe toti cei care citesc acest mesaj sa-si anunte fostii colegi despre sedinta de sambata 13.03.2010 ora 10.00 de la Cercul Militar. Prezenta NU este conditionata de calitatea de membru al SCMDRR. Mesajul este valabil pentru toti militarii din sistemul national de aparare, ordine publica...!Este nevoie ACUM sa actionam pentru a ne recastiga onoarea si demnitatea de militar atat de des terfelita de "bagajele anatomice" aflate efemer la putere care, in aroganta lor, se folosesc de inocenta unei parti a populatiei pentru a ne determina sa acceptam statutul de "paria".

    RăspundețiȘtergere

Este binevenit oricine doreste sa comenteze! Rugam sa va inserati numele si datele de contact, din respect fata de cititori. Atacurile la persoana, injuriile, opiniile fara legatura cu subiectul prezentat vor fi sterse. Persoanele care doresc raspunsuri sau precizari oficiale, trebuie sa se adreseze conform "Normelor de comunicare in cadrul SCMD" (afisate pe pagina Secretariatului General al SCMD.