joi, 20 iunie 2013

legea 164/2013


 

Biroul Operativ al Filialei Iasi aduce mulţumiri tuturor parlamentarilor care au contribuit la iniţierea si adoptarea în Parlamentul României în data de 18.06.2013 a Legii 164 – lege reparatorie pentru pensionarii militari umiliţi de regimul Băsescu – Boc.
          Mulţumim în mod special domnului deputat Gheorghe EMACU – secretarul comisiei de aparare din camera deputatilor si initiatorul proiectului de lege,   domnului deputat Sorin IACOBAN,  domnului senator Gabriel OPREA – vice-primministru (al carui sprijin a fost hotarator, prin initierea proiectului si prin declaratiile din Guvern si Senat), dar si domnului Gheorghe NICHITA vicepresedinte PSD si primar al municipiului Iasi , ministrilor de resort si presedintii comisiilor de specialitate din Senat si Camera Deputatilor care s-au implicat activ pentru recunoaşterea drepturilor militarilor pensionari promovând până la nivelul Primului ministru situaţia corectă şi reală a acestora.

miercuri, 19 iunie 2013

Istorie si Arta


In centrul Iasului exista un loc de cultura numit  Teatru FiX. Intr-o atmosfera deosebita, pe fix 93 de locuri pe scaune, teatrul isi propune desfăşurarea unui act artistic, având ca punct final, dezvoltarea masivului potenţial creator din ţară, existent acum doar în stare latentă.

In atentia membrilor SCMD si nu numai -  Vineri 21 iunie, ora 21.00, Teatru FiX găzduieşte un spectacol excepţional – HESS – de Alina Nelega, cu Nicu Mihoc, în regia lui Gavril Cadariu. Monodrama „Hess” are ca subiect ultima zi din viaţa lui Rudolf Hess, mâna dreaptă a lui Hitler, care îşi recapitulează existenţa prin prisma celor zece porunci biblice, interpretate în acord cu sistemul său de valori.

Detalii la sediul filialei, email g.secara@yahoo.com, tf.0744780401 sau pe pagina http://teatrufix.ro/

marți, 18 iunie 2013

oferta cursuri


SC Eurofin Proiect SRL organizeaza urmatoarele categorii de cursuri de pregatire:

            -manager de proiect

            -formator

Pentru membrii SCMD, functie de numarul de participanti (minim 10 persoane/grupa), se ofera reduceri de pret.

Dosarele de inscriere contin urmatoarele documente:

·              copie dupa cartea de identitate;

·              copie dupa certificatul de nastere;

·              copie dupa certificatul de casatorie, daca este cazul si alte documente care au legatura cu schimbarea numelui;

·              copie dupa diploma de studii superioare;

·              formular de inscriere.

Persoanele interesate pot afla detalii la sediul Fililei Iasi si pe adresa de e-mail g.secara@yahoo.com