luni, 17 noiembrie 2014

ne-AM INVINS!



Uitand ( ?) sirul lung de umilinte la care am fost supusi ani de zile de catre o camarila basista care ne-a executat ca pe dusmanii de tara , o parte (?) dintre rezervistii armatei romane au ales (asa cum spunea un coleg, mestecand absent o teza a propagandei basiste), sa « taie raul din radacina ». Care rau? Si mai ales de ce rau?  

Pentru ca nesatisfacuta, dreptatea pana la capat a ajuns la final. « Nu mi-a dat si restul de bani, asa cum a promis » a fost fundamentul deciziei de sanctionare. 
Cu siguranta, ce a fost nu o sa mai fie. Delayul amana pana una alta sunetul « satisfactiei  » ciocanului scapat direct in vintre. 

Pana atunci ,se pare ca ne vom "bucura" iarasi de « surasul » delicat - satisfacut al ciracilor basisti, galbeni-portocalii,in timp ce ,ca in basmele cu feti-frumosi , la PCTF-uri coloane lungi de investitori care au ramas in blok starturi inca de la primul tur, isi freaca mainele calcandu-se pe picioare in speranta ca vor prinde ocazia sa-si verse prea plinul de euro in Rumanianland. 

Chiar de-a doua zi dupa scripturi,speriat si brusc ingaduitor, parlamentul va vota constiincios Legea pensiilor militare, iar pana la Sfantul Asteapta ,din dispozitia directa a noului Santa Klaus vor fi returnate celor 70 000 de rezervisti cu pensii "inghetate" sumele de bani retinute si se va interzice executarea fiscala silita a celor « cu datorii ». 



Pentru ca va fi prea tarziu.Unii dintre noi chiar nu mai pot astepta.

Si atunci degeaba  ne-AM INVINS !
col.r. Dan Moraru