sâmbătă, 29 decembrie 2012

S-A SCHIMBAT CEVA IN URMA SCHIMBARII ?

Motorul revoltei populare impotriva guvernului portocaliu,declanşata încă din ianuarie 2012 a fost pus in miscare,alimentat si mentinut la turatie maxima prin inexplicabilă “osteneală” chiar de cei mult huliti.Infuriati de insuportabila aroganta a fanariotilor din clanurile basiste dedulcite la ban public, nemultumitii au fost mobilizati si tinuti in priza de sintagma “Jos Basescu- PDL”.Ca tehnică electorală a fost net superioara faţă de jalnicul raspuns al p.d.l.-istilor “Continuitate,recunoastere si apreciere internationala”.

Adaugate acestui banal si insipid apel electoral,discursurile construite ostentativ în fraze complicate, incarcate de accente extremiste ale unor personaje caricaturale, reprezentanti ai unei asa-zise noi generatii de “telectuali  dreptaci” (parvenitul baiat cu usturoiul ,gata de orice compromis- Neamtu, semidoctul Papahagi sau pretiosul ridicol Ungureanu), nu au reusit decat sa accentueze lehamitea populara... 

Entuziasmul cerintei debarcarii marinarului si a hulpavei  sale clici a fost atît de pronunţat încât si noi,militarii rezervisti ( membri sau nu ai SCMD) aflati in lupta pentru un obiectiv tactic clar definit, am devenit anexă a mulţimii aflate în psihoză socială.

Războiul politic s-a oprit… sau este doar un armistitiu?
Dacă până mai ieri PDL, personalizat prin Basescu, reprezenta duşmanul numărul unu şi problema tuturor problemelor, iar tot efortul revoltatilor  canalizat prin eficienta lozincă “ Jos Basescu – PDL ”, acum cand razboiul s-a oprit, cu cât timpul se scurge, lozinca îşi pierde partial valoarea de impact din cauza absentei TOTALE a pedeleilor si iesirii/scoaterii din arena a duşmanului Nr.1.
Iesit din scena,dar tinut “cald” ,vechiul si statornicul duşman exilat la Cotroceni, trebuie periodic reactivat ,daca este cazul chiar provocat, pentru ca puterea de azi sa-si arate din nou muschii ,sa poata cere poporului clementa si credit pe termen lung, fara nici o garantie. 

Odată cu victoria in alegeri a USL ,nu ar trebui să se instaureze atât de mult dorita pace socială ?
Da,dar nu cu orice pret ! Pentru ca pe fondul marilor aşteptări ale votantilor revoltati de regimul Basescu-PDL,deschizand punga ( admitand ca ar exista si acceptul FMI) ,mai mult decat sigur USL ar risca sa devina jertfa propriilor angajamente-declaraţii.

In consecinta ne este clar : chiar daca ar vrea,guvernul nu poate si nu va lua ACUM decizii care să satisfacă, fie chiar si parţial entuziasmul celor 30.000 de votanţi kaki fripti la buzunar de Boc , asumandu-si inclusiv riscul sa nu-i mai poata tine aproape, pentru ca soarta lor a fost prestabilită deja de ceea ce a mai ramas in visteria tarii dupa jaful guvernelor portocalii.

Ei.. dar până atunci mai este… Războiul informaţional se va amplifica prin vocile pdl-istilor,udmr-istilor si mai nou ppdd-istilor care se vor burica de neputinta guvernului USL de a face (“a doua zi dupa ce venim la putere”) reparatiile promise.
Criza economică va continua marşul triumfal prin tara, mai ales în condiţiile în care guvernul încearcă să aduca bani la buget deocamdata,prin majorarea taxelor si impozitelor . 

S-a schimbat ceva in urma schimbarii ? SCHIMBAREA promisă sa nu fi fost decat o alta vorba goala,redusă la schimbarea carnetului de partid portocaliu cu unul rosu-galben-albastru?
Sa mai asteptam? Ziua Unirii mi se pare un termen rezonabil.Pentru ca despre 24 ianuarie (2011 mai ales) vorbesc si isi amintesc "cu drag" cei care ne-au promis toata marea cu tot cu sare.De aceea cred ca ar fi bun macar un  "videoclip"  din filmul zilei mai sus pomenite.Asa,ca sa nu uite ca pe lume mai sunt si necazuri...

Dan Moraru

vineri, 28 decembrie 2012

miercuri, 26 decembrie 2012

marți, 25 decembrie 2012

Programul de Guvernare al USL / APĂRARE



Politica de apărare a Guvernului României în perioada 2013-2016, va asigura elementele de continuitate strategică pe dimensiunea NATO, UE şi a Parteneriatelor strategice, în mod deosebit Parteneriatul Strategic pentru secolul XXI cu SUA, va genera condiţiile creşterii capacităţii operaţionale a forţelor şi va asigura implementarea unui model de management al resurselor umane care să permită dezvoltarea motivării profesionale şi evoluţia în carieră.
Direcţii de acţiune:
  •  Continuarea participării la operaţiile internaţionale pentru onorarea angajamentelor asumate la NATO şi UE;
  • Îndeplinirea responsabilităţilor ce decurg din calitatea de membru NATO şi UE pentru asigurarea capabilităţilor necesare îndeplinirii nivelului de ambiţie politico-militar al celor două organizaţii;
  •  Angajarea activă la proiectele din cadrul iniţiativelor “Smart Defence/NATO” şi “Pooling and Sharing/UE”;
  • Îndeplinirea obligaţiilor asumate prin Parteneriatul strategic cu SUA, inclusiv cele determinate în baza prevederilor Legii nr.290/2011 privind amplasarea unor elemente ale Scutului Antirachetă al SUA/NATO pe teritoriul României;
  •   Creşterea contribuţiei la asigurarea securităţii şi stabilităţii regionale;
  •  Participarea activă la procesele decizionale în cadrul Alianţei Nord - atlantice şi al Uniunii Europene;
  • Revizuirea cadrului normativ specific domeniului apărării, managementului carierei militare , salarizării şi sistemului de pensii ocupaţionale pentru militari;
  •  Elaborarea documentelor de planificare conform legii, Cartei Albe a Apărării şi Stategiei Militare a României, printr-o revizuire strategică a apărării;
  •  Revizuirea structurii de conducere a ministerului;
  •   Creşterea calităţii vieţii personalului Armatei României, în acord cu realităţile economice şi sociale interne şi cu statutul de stat membru NATO şi UE, concomitent cu sporirea atractivităţii profesiei militare;
  •  Reorganizarea sistemului medical propriu în corelare cu nevoile operaţionale şi sistemul naţional de sănătate;
  • Modernizarea sistemului de învăţământ militar;
  • Restabilirea capacităţii operaţionale a Armatei României, având la bază principiile procesului de planificare a apărării în cadrul NATO, pentru dezvoltarea unei structuri de forţe şi optimizarea actului decizional în baza unui Plan Multianual de refacere şi consolidare a capacităţii operaţionale a Armatei României;
  • Creşterea alocaţiilor bugetare pentru apărare în vederea realizării capacităţii operaţionale şi sustenabile;
  • Reanalizarea programelor de achiziţii şi înzestrare în raport cu resursele financiare la dispoziţie şi nevoile operaţionale;
  •   Realizarea graduală a capacităţii de apărare aeriană prin programul „Avion multirol”;
  •  Eficientizarea administrării patrimoniului ministerului;
  • Clarificarea situaţiei Regiei autonome Compania română de aviaţie „Romavia”;
  •  Stimularea producţiei interne a industriei de apărare autohtone, conform  cerinţelor Armatei şi standardelor NATO şi UE.

luni, 24 decembrie 2012

duminică, 23 decembrie 2012

sâmbătă, 22 decembrie 2012

duminică, 16 decembrie 2012

sâmbătă, 15 decembrie 2012

VESTI BUNE (!) DE LA CURTEA CONSTITUTIONA ?



Cei carora li s-a respins actiunea pe revizuire ca fiind prematur introdusa, pot folosi la recurs Decizia CCR 956/13.11.2012 publicata in M.Of. 838 /12. 12. 2012.
In decizie, chiar daca exceptia ridicata se respinge, se arata :
"1. Constată că dispoziţiile art. 151 alin. (2) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, care au format obiectul excepţiei de neconstituţionalitate ridicate de Sindicatul cadrelor militare disponibilizate în rezervă şi în retragere, în calitate de reprezentant al membrilor săi ….., în dosarele nr. ….. ale Curţii de Apel Bacău - Secţia I civilă şi de ….. în Dosarul nr. ..l. al Curţii de Apel Ploieşti - Secţia I civilă, sunt constituţionale în măsura în care se interpretează că nesoluţionarea contestaţiilor şi necomunicarea în termenul legal a hotărârilor Comisiei Centrale de Contestaţii, respectiv ale comisiilor de contestaţii care funcţionează în cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Administraţiei şi Internelor şi Serviciului Român de Informaţii nu împiedică accesul la justiţie.


Pe acest temei Curtea de Apel Craiova a si dat castig de cauza. La Tribunalul Tg Jiu, una din actiunile pe revizuire a fost respinsa pe motiv ca nu a fost respectata procedura prealabila, mai concret, nu s-a asteptat sa se primeasca solutia de la Comisia de contestatii a MApN. S-a introdus recurs cerand rejudecarea actiunii la instanta de fond. Completul de recurs a fost de acord .

Dan Moraru

miercuri, 12 decembrie 2012

A DOUA ZI DUPA

Felicitari USL ! Ati ajuns la aceasta zdrobitoare majoritate si datorita sprijinului nostru  si de aceea ,chiar de a doua zi dupa, va reamintim ca ati facut promisiuni militarilor rezervisti si intregii natiuni.  

Vom avea grija sa va amintim si voua mereu,zilnic ,asa cum am facut-o si pana acuma cu defunctul PDL ,ca SOLICITAM :

1. introducerea in Parlament a proiectului Legii pensiilor militare de stat, care sa ne redea statutul de militari in rezerva si soldele de rezervisti in locul ajutoarelor sociale;
2. abrogarea Legilor 119 si 263/2010;
3. dreptate pentru cei ramasi fara soldele lor legitime si revenirea, ca baza de discutie, la fostele lor pensii militare din decembrie 2010;
4. OUG prin care sa se recunoasca asa ziselor ajutoare sau pensii militare, calitatea de solda de rezervist;
5.OUG prin care sa se redea tuturor pensionarilor dreptul la munca prin abrogarea cap. IV din Legea 329/2009.

O lectie invatata de cei care azi sunt pe cai mari ? Oare asa o fi
Au fost si au trecut (cazut) guverne ( Boc, Ungureanu).S-au facut praf si pulbere "marii" pitici ai politicii romanesti ! 

Dar atentie USL!
Ajunsi la putere pe un mare val de ura ,cocotati in varful unui munte de asteptari,luati aminte ca in scrumul sperantelor PDL-ului spulberate si de votul celor cu pensii "nesimtite" care nu mai puteau si nu mai pot avea rabdare, ramane si mocneste ,cu gandul la flacara care se poate oricand reaprinde,jarul promisiunilor neonorate inca ! 
Ati vazut,impotriva noastra nu mai poate lupta cu succes nimeni ,in afara timpului !

Dan Moraru

sâmbătă, 8 decembrie 2012

joi, 6 decembrie 2012

IERTATI-MA CA TRAIESC, DAR NU E VINA MEA !

 IERTATI-MA CA TRAIESC, DAR NU E VINA MEA !: Gandurile unui   “Militar Veteran” pensionar “În numai doi ani ne-a fost distrus spiritul de grup. Ne-au fost, de facto, luate gradele. Ş...

miercuri, 5 decembrie 2012

SITUATIA DOSARELOR IN INSTANTA (1)



SITUATIE   DOSARE  REVIZUIRE – 04.12.2012

Nr.
crt
NUMELE SI PRENUMELE
NR. DOSAR
TERMEN
HOTARARE
1.          
LUCHIAN
VALERIU
9426/99/2011
16.11.2011
Solutie: Acordă termen pentru lipsă de procedură 11.01.2012 Solutie: Acordă termen pentru ca reclamantul să ia cunoştinţă de întâmpinare 08.02 Solutie: Acordă termen pentru ca pârâta să depună actele puse în vedere de instant 07.03
Solutie: Amână cauza la 04.04.2012 pentru a se răspunde la excepţia prematurităţii acţiunii
Solutie: Amână pronunţarea la 06.04.2012
06.04.2012
Solutie: Admite excepţia inadmisibilităţii contestaţiei invocată de intimată prin întâmpinare. Respinge ca inadmisibilă contestaţia
CURTEA DE APEL
14.09.2012 Solutie: Respinge rec. Menţine sentinţa.
2.         
DOROFTEI GHEORGHE

2471/99/2012
03.09.2012,ora 9:00,Secţia I civilă, CM10
Amână cauza şi acordă termen la 01.10.2012 pentru lipsă de procedură cu M.Ap.N
Solutie: amână cauza şi acordă tgermen la 29.10.2012
Solutie: Amână pronunţarea la 05.11.2012 05.11.2012 Solutie: Respinge excepţia. Respinge contestaţia.
3.         
DUMITRIU PETRICA
2494/99/2012
Idem
Amână cauza şi acordă termen la 01.10.2012 pentru îndeplinirea procedurii de citare cu pârâta.
Solutie: amână cauza la 29.10.2012 pentru lipsă de procedură cu pârâta.
Solutie: Amână pronunţarea la 05.11.2012 05.11.2012 Solutie: Respinge excepţia. Respinge contestaţia.
4.         
STATACHE ADRIEAN
2481/99/2012
Idem
Amână cauza şi acordă termen la 01.10.2012 pentru a se îndeplini procedura de citare cu pârâta.
Solutie: Amână cauza la 29.10.2012
Solutie: Amână pronunţarea la 05.11.2012 Respinge excepţia. Respinge contestaţia.
5.         
VASILIU IOAN
2607/99/2012
Idem
Amână cauza şi acordă termen la 01.10.2012
Solutie: Amână cauza şi acordă termen la 29.10.2012 pentru administrarea probelor
Solutie: Amână pronunţarea la 05.11.2012 05.11.2012 Solutie: Respinge excepţia. Respinge contestaţia.
6.         
ACATRINEI MARCEL
2615/99/2012
05.09.2012 ora 9:00,Secţia I civilă, CM4
Acordă termen la 03.10.2012 pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare
Solutie: acordă termen la data de 31.10.2012 pentru a da posibilitate apărătorului reclamantului să facă verificări referitoare la cauza 2605/99/2012
Solutie: acordă termen la 28.11.2012 pentru a se formula de reclamant cerere de renunţare la judecata cauzei
2605/99/2012 - Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii formulării contestaţiei Respinge contestaţia
7.         
POLICIUC IOAN
2599/99/2012
Idem
Acordă termen la 03.10.2012 pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare
Solutie: amână pronunţarea pentru 10.10.2012
Solutie: respinge excepţia inadmisibilităţii, respinge contestaţia
8.         
PROTOPOPESCU FLORIN
2474/99/2012
Idem
Acordă termen la 03.10.2012 pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare

Solutie: amână pronunţarea pentru 10.10.2012
Solutie: respinge contestaţia formulată
9.         
PRISACARU MIHAI
1960/99/2012
Idem
Acordă termen la 03.10.2012 pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare
Solutie: amână pronunţarea pentru 10.10.2012
Solutie: respinge excepţia inadmisibilităţii, respinge cererea
10.        
LAMASANU CEZAR
2601/99/2012
05.09.2012 ora 9:00,Secţia I civilă, CM3
Amână cauza pentru a se răspunde la excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant. Pârâta va fi citată cu menţiunea de a răspunde excepţiei şi de a preciza dacă s-a înregistrat contestaţia administrativă iar în caz afirmativ dacă s-a soluţionat această contestaţie. 03/10/2012
Solutie: Amână cauza pentru a se depune documentaţia şi a se răspunde la excepţiile invocate. 31.10.2012
Solutie: Amână cauza pentru a se depune la dosar şi a se comunica pârâtei cererea de completare a acţiunii. 28.11.2012
Solutie: Admite excepţia prematurităţii acţiunii şi, în consecinţă: Respinge, ca prematură, acţiunea.
11.         
TOADER CORNEL PUIU
1961/99/2012
Idem
Amână cauza pentru ca sindicatul reclamant să facă dovada calităţii de reprezentant a reclamantului şi dovada acestuia de membru de sindicat.
Solutie: Admite excepţia inadmisibilităţii contestaţiei şi, în consecinţă: Respinge, ca inadmisibilă, contestaţia.

12.        
SIMOTA EUGEN
2613/99/2012
10.09.2012 ora 9:00,Secţia I civilă, Complet de judecatã: civ CM11
Se vor comunica înscrisurile existente la dosar. 05/11/2012
Solutie: se va cita Ministerul cu duplicatul cererii de chemare în judecată şi cu menţiunea de a depune la dosar documentaţia ce a stat la baza deciziei contestate şi a dovezilor de comunicare. 03.12

13.        
NECHITA ZANA
1828/99/2012
Idem
Se va lua cunoştinţă de întâmpinare. 05/11/2012
idem

14.        
SERBAN RADUCU
2487/99/2012
Idem
Reclamanţilor prin apărător să formuleze precizările în scris, cu indicarea pârâtului, sediul acestuia, motivele de fapt şi de drept , în dublu exemplar în termen de 5 zile. 05/11/2012
Solutie: se va cita Ministerul cu duplicatul cererii de chemare în judecată şi cu menţiunea de a depune la dosar documentaţia ce a stat la baza deciziei contestate şi a dovezilor de comunicare. 03.12

15.        
SIRITEANU NECULAI
2496/99/2012
Idem
Pentru a se formula modificări la acţiunea introductivă. 05/11/2012
idem

16.        
MIHAILA GIGEL
2612/99/2012
10.09.2012 ora 9:00,Secţia I civilă, CM7
Amână cauza la 14.11.2012 pentru a a se depune înscrisuri
Solutie: Respinge contestaţia.




17.        
PUSCASU GHEORGHE
2488/99/2012
12.09.2012,ora 9:00,Secţia I civilă, CM1
Acordă termen pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare 10/10/2012
Solutie: Amână pronunţarea la 17.10.2012
Solutie: Amână pronunţarea la 24.10.2012
Solutie: Respinge contestaţia,  Definitivă. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare.
18.        
PINTILIE ADRIAN
2473/99/2012
Idem
Acordă termen pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare 10/10/2012
Solutie: Amână pronunţarea la 17.10.2012
Solutie: Amână pronunţarea la 24.10.2012
Solutie: Respinge contestaţia, Definitivă. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare.
19.        
CRETAN VIOREL
2614/99/2012
Idem
Acordă termen pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare 10/10/2012
Solutie: Amână pronunţarea la 17.10.2012
Solutie: Amână pronunţarea la 24.10.2012
Solutie: Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale, excepţia lipsei calităţii de reprezentant a acestui sindicat precum şi excepţia inadmisibilităţii contestaţiei, excepţii invocate în cuprinsul întâmpinării. Respinge contestaţia,
20.       
CORNACI CONSTANTIN
2609/99/2012
Idem
Acordă termen pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare 10/10/2012
Solutie: Amână pronunţarea la 17.10.2012


Solutie: Amână pronunţarea la 24.10.2012
Solutie: Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale, excepţia lipsei calităţii de reprezentant a acestui sindicat precum şi excepţia inadmisibilităţii contestaţiei, excepţii invocate în cuprinsul întâmpinării. Respinge contestaţia,
21.        
PRUTEANU DANUT
2610/99/2012
12.09.2012,ora 9:00,Secţia I civilă, CM2
Amână cauza pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare 07/11/2012
Solutie: Respinge exceptiile lipsei calitatii de reprezentant si inadmisibilitatii. Respinge contestatia

22.       
COSTAN VASILE
2469/99/2012
Idem
Amână cauza pentru lipsă de procedură. 07/11/2012
Solutie: Respinge exceptia inadmisibilitatii formularii contestatiei, invocata de intimata. Respinge contestatia

23.       
NECHITA V. MIRCEA
1830/99/2012
17.09.2012 ora 9:00,Secţia I civilă, CM12
Amână cauza pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare şi a răspunde la excepţiile invocate. 15/10/2012
Solutie: Amână pronunţarea la 29.10.2012
Solutie: Respinge excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant a SCMD.Admite excepţia inadmisibilităţii formulării contestaţiei. Respinge contestaţia
24.       
PETREA DORU
1831/99/2012
Idem
Amână cauza pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare şi a răspunde la excepţiile invocate. 15/10/2012
Solutie: Amână pronunţarea la 29.10.2012
Solutie: Respinge excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant a SCMD.Admite excepţia inadmisibilităţii formulării contestaţiei. Respinge contestaţia
25.       
SIMIONESCU IOAN
2493/99/2012
Idem
Amână cauza pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare şi a răspunde la excepţiile invocate. 15/10/2012
Solutie: Amână pronunţarea la 29.10.2012
Solutie: Respinge excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant a SCMD.Admite excepţia inadmisibilităţii formulării contestaţiei. Respinge contestaţia
26.       
HRISCU FLOAREA
2498/99/2012
Idem
Amână cauza pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare şi a răspunde la excepţiile invocate. 15/10/2012
Solutie: Suspendat - 242 c.pr.civ

27.       
MARTIN STEFAN
2608/99/2012
Idem
Amână cauza 15/10/2012
Solutie: Amână pronunţarea la 29.10.2012
Solutie: Respinge excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant a SCMD.Admite excepţia inadmisibilităţii formulării contestaţiei. Respinge contestaţia
28.       
TURCU IOAN
1899/99/2012
19.09.2012 ora 9:00,Secţia I civilă, Complet de judecatã: civ CM7
Amână cauza la 14.11.2012 pentru a discutarea excepţiilor
Solutie: Amână cauza pentru lipsă de procedură cu pârâta 30.01.2013

29.       
DRAM SILVIU
1895/99/2012
Idem
Amână cauza la 14.11.2012 pentru a se depune înscrisuri

Solutie: Admite excepţia inadmisibilităţii contestaţiei şi, în consecinţă: Respinge contestaţia ca fiind inadmisibilă.

30.      
UNTU STEFAN
2472/99/2012
Idem
Amână cauza la 14.11.2012 pentru a se depune înscrisuri

Solutie: Amână cauza pentru lipsă de procedură cu pârâta şi pentru studierea documentaţiei. 30.01.2013

31.        
TIMOFTE  S. IOAN
2600/99/2012
Idem
Amână cauza la 14.11.2012 pentru a se depune înscrisuri
Solutie: Amână pronunţarea cauzei la data de 21.11.2012.
Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii Respinge contestaţia.
32.       
HANCU VALERIAN MARCEL
2468/99/2012
19.09.2012 ora 9:00,Secţia I civilă, CM8
Pentru a se rectifica citativul cu privire la pârât. pentru a se comunica cererea de chemare în judecată, a se formula întâmpinare şi precizări la acţiune de către reclamant 17/10/2012

Solutie: acordă termen la data de 14.11.2012 pentru comunicare înscrisuri
Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii contestaţiei. Respinge contestaţia formulată în contradictoriu cu pârâta .
33.      
BOBU DUMITRU
1896/99/2012
Idem
In baza art. 242 alin. 1 pct. 2 Cod procedură civilă suspendă judecarea cauzei. cu recurs pe toată perioada suspendării T-17.10.


34.       
UNGUREANU DAN
2497/99/2012
Idem
Pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare şi a formula precizări la acţiune de către reclamant 17/10/2012
Solutie: Constată nefondate excepţiile lipsei calităţii procesuale active şi a lipsei calităţii de reprezentant a sindicatului. Respinge contestaţia. Definitivă.


35.      
DOLCAN VASILE 19.09.2012
2611/99/2012
Idem
Pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare şi a formula precizări la acţiune de către reclamant 17/10/2012

Solutie: acordă termen la data de 14.11.2012 pentru completarea cererii
Solutie: acordă termen la data de 12.12.2012 pentru a da posibilitte reclamantului să depună, în scris, precizări la acţiune 12.12.2012
36.      
PINTILII IONEL
2606/99/2012
Idem
Solutie: pentru a se depune la dosar documentaţia ce a stat la baza deciziei contestate 17/10/2012

Solutie: acordă termen la data de 14.11.2012 pentru completarea cererii
Solutie: acordă termen la data de 12.12.2012 pentur a se emite adresă pârâtei cu solicitarea de a depune toată documentaţia care a stat la baza emiterii deciziei de recalculare a pensiei 12.12.2012
37.       
MANOLACHE GHEORGHE
1827/99/2012
24.09.2012 ora 9:00,Secţia I civilă, Complet de judecatã: civ CM9
Respinge cererea Solutie: Respinge contestatia. Definitiva. Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare.


38.      
DONOSE CONSTANTIN
1829/99/2012
Idem
Respinge contestatia. Definitiva. Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare.


39.      
DASCALU LAURENTIU
2602/99/2012
Idem
Respinge contestatia. Definitiva.


40.       
CURCUDEL  MIHAI
2489/99/2012
Idem
Acordă termen la data de 19.11.2012 pentru a se comunica întâmpinarea şi pentru ca reclamantul să semneze împuternicirea dată sindicatului
Solutie: amână cauza pentru a se administra probele 07.01.2013

41.        
CROITORU MIHAI
1832/99/2012
Idem
Respinge contestatia. Definitiva.


42.       
BOTEZ PETRU
2470/99/2012
Idem
Acordă termen la data de 19.11.2012 pentru rectificarea citativului
Solutie: amână cauza pentru a se lua cunoştinţă de acţiune 07.01.2013

43.       
CIOCHINA BARBU IOAN
1897/99/2012
26.09.2012 ora 9:00,Secţia I civilă, CM5
Admite cererea de amânare formulată de pârâtă şi acordă termen. 24/10/2012
Amână cauza 09.01.2013

44.       
MANUCA RADU
2604/99/2012
Idem
Acordă termen pentru ca reclamantul să ia cunoştinţă de întâmpinare 24/10/2012
Solutie: Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active a S CMD. Respinge contestaţia Definitivă. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

45.       
HUC MIHAI
2486/99/2012
Idem
Acordă termen pentru lipsă de procedură cu pârâta 24/10/2012

Solutie: Repune cauza pe rol faţă de lipsa de procedură cu pârâta CPSMApN. Acordă termen la data de 09.01.2013, pentru când se vor cita părţile.

46.       
MOISA VESPASIAN
2484/99/2012
Idem
Acordă termen pentru lipsă de procedură cu pârâta 24/10/2012


Solutie: Repune cauza pe rol faţă de lipsa de procedură cu pârâta CPSMApN. Acordă termen la data de 09.01.2013, pentru când se vor cita părţile.

47.       
TEODORESCU MARIAN
2483/99/2012
Idem
Acordă termen pentru lipsă de procedură cu pârâta 24/10/2012

Solutie: Repune cauza pe rol faţă de lipsa de procedură cu pârâta CPSMApN. Acordă termen la data de 09.01.2013, pentru când se vor cita părţile.

48.       
GOREA VALER
2495/99/2012
Idem
Acordă termen pentru lipsă de procedură cu pârâta 24/10/2012

Solutie: Repune cauza pe rol faţă de lipsa de procedură cu pârâta CPSMApN. Acordă termen la data de 09.01.2013, pentru când se vor cita părţile.

49.       
MURARIU PETRU
2482/99/2012
Idem
Acordă termen pentru lipsă de procedură cu pârâta 24/10/2012

Solutie: Repune cauza pe rol faţă de lipsa de procedură cu pârâta CPSMApN. Acordă termen la data de 09.01.2013, pentru când se vor cita părţile.

50.      
ANDRIES IOAN
2598/99/2012
Idem
Acordă termen pentru ca reclamantul să ia cunoştinţă de întâmpinare 24/10/2012

Solutie: Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active SCMD. Respinge Definitivă. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

51.        
HRISCU VIOREL
2476/99/2012
Idem
Respinge cererea Solutie: Respinge contestaţia


52.       
BALAN GHEORGHE
2479/99/2012
Idem
Acordă termen pentru lipsă de procedură cu pârâta 24/10/2012
Solutie: Repune cauza pe rol termen 09.01.2013, pentru când se vor cita părţile.

53.      
RULIAN GRIGORE
2478/99/2012
26.09.2012 ora 9:00,Secţia I civilă, CM6
Amână cauza pentru lipsă de procedură 24/10/2012
Solutie: amână cauza pentru a se depune la dosar documentaţia ce a stat la baza emiterii actului contestat 22/11

54.       
ATASIEI AUREL
2477/99/2012
Idem
Amână cauza pentru lipsă de procedură 24/10/2012

Solutie: amână cauza pentru a se depune la dosar documentaţia ce a stat la baza emiterii actului contestat 22/11

55.      
CROITORU C. MIHAI
2491/99/2012
Idem
Amână pronunţarea la 03.10.2012
Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii acţiunii Termen: 24.10.2012
Solutie: amână pronunţarea la data de 31.10.2012 Solutie: amână pronunţarea la 07.11.2012 pentru imposibilitatea constituirii completului de judecată
07.11 Solutie: Respinge acţiunea
56.      
RADU NECULAI
2485/99/2012
Idem
Solutie: pârâta va depune la dosar documentaţia aferentă dispoziţiei contestate 24/10/2012
Solutie: amână cauza pentru a se depune la dosar documentaţia ce a stat la baza emiterii actului contestat 22/11
Respinge, ca neîntemeiata, acţiunea
57.       
URSACHE GEORGE
2492/99/2012
Idem
Amână pronunţarea la 03.10.2012
Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii acţiunii Termen: 24.10.2012
Solutie: amână cauza pentru a se depune la dosar documentaţia ce a stat la baza emiterii actului contestat 22/11
Solutie: amână pronunţarea la 05.12.2012
58.      
NADEJDE MIHAIELA
2475/99/2012
Idem
Amână cauza pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare 24/10/2012
Solutie: amână pronunţarea la data de 31.10.2012
Solutie: amână pronunţarea la 07.11.2012 pentru imposibilitatea constituirii completului de judecată
07.11 Solutie: Respinge acţiunea
59.      
CIOBANU A IOAN
2490/99/2012
Idem
Amână pronunţarea la 03.10.2012
Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii acţiunii Termen: 24.10.2012
Solutie: amână pronunţarea la data de 31.10.2012
Solutie: amână pronunţarea la 07.11.2012 pentru imposibilitatea constituirii completului de judecată
07.11 Solutie: Respinge acţiunea
60.      
CURIC GHEORGHE
2480/99/2012
Idem
Amână cauza pentru lipsă de procedură 24/10/2012
Solutie: amână cauza pentru a se depune la dosar documentaţia ce a stat la baza emiterii actului contestat 22/11
Solutie: amână pronunţarea la 05.12.2012
61.        
CIBOTARU D. AURICA
2467/99/2012
Idem
Amână pronunţarea la 03.10.2012
Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii acţiunii Termen: 24.10.2012
Solutie: amână pronunţarea la data de 31.10.2012
Solutie: amână pronunţarea la 07.11.2012 pentru imposibilitatea constituirii completului de judecată
07.11 Solutie: Respinge acţiunea
62.       
OLAERU EUGEN
2603/99/2012
Idem
Amână cauza pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare 24/10/2012
Solutie: amână cauza pentru a se depune la dosar documentaţia ce a stat la baza emiterii actului contestat 22/11

Solutie: amână pronunţarea la 05.12.2012
63.      
ALEXA CONSTANTIN
2710/99/2012
01.10.2012,ora 9:00,Secţia I civilă CM10
Solutie: Amână cauza şi acordă termen la 29.10.2012 pentru administrarea probelor

Solutie: Amână pronunţarea la 05.11.2012
Solutie: RESPINGE EXCEPŢIA. RESPINGE CONTESTAŢIA
64.       
CIUREANU VALENTINA
2711/99/2012
Idem
Solutie: Amână cauza şi acordă termen la 29.10.2012 pentru administrarea probelor

Solutie: Amână pronunţarea la 05.11.2012
Solutie: RESPINGE EXCEPŢIA. RESPINGE CONTESTAŢIA
65.      
ISAILA DORIN EUGEN
2767/99/2012
Idem
Solutie: Amână cauza şi acordă termen la 29.10.2012 pentru administrarea probelor

Solutie: Amână pronunţarea la 05.11.2012
Solutie: RESPINGE EXCEPŢIA. RESPINGE CONTESTAŢIA
66.      
IRIMIA  DAN VICTOR
2714/99/2012
Idem
Solutie: Amână cauza şi acordă termen la 29.10.2012 pentru administrarea probelor
Solutie: Amână pronunţarea la 05.11.2012
Solutie: RESPINGE EXCEPŢIA. RESPINGE CONTESTAŢIA
67.       
MICU IOAN
2769/99/2012
Idem
Solutie: Amână cauza şi acordă termen la 29.10.2012 pentru administrarea probelor

Solutie: Amână pronunţarea la 05.11.2012
Solutie: RESPINGE EXCEPŢIA. RESPINGE CONTESTAŢIA
68.      
VIZITEU FLORINEL
2768/99/2012
Idem
Solutie: Amână cauza şi acordă termen la 29.10.2012 pentru administrarea probelor
Solutie: Amână pronunţarea la 05.11.2012
Solutie: RESPINGE EXCEPŢIA. RESPINGE CONTESTAŢIA
69.      
DIACONU ARHIMEDE DAN
2712/99/2012
Idem
Solutie: Amână cauza şi acordă termen la 29.10.2012
Solutie: Amână pronunţarea la 05.11.2012
Solutie: RESPINGE EXCEPŢIA. RESPINGE CONTESTAŢIA
70.       
DIACONU  MIHAI
2713/99/2012
Idem
Solutie: Amână cauza şi acordă termen la 29.10.2012
Solutie: Amână pronunţarea la 05.11.2012
Solutie: RESPINGE EXCEPŢIA. RESPINGE CONTESTAŢIA
71.        
BADARAU SILVIU 
2779/99/2012
03.10.2012,ora 9:00,Secţia I civilă, CM3
Solutie: Amână cauza pentru a se comunica dacă s-a soluţionat contestaţia 31.10
Solutie: Respinge contestaţia.

72.       
TIMOFTE P. PETRICA
2777/99/2012
Idem
Solutie: Amână cauza pentru a se comunica dacă s-a soluţionat contestaţia administrativă iar în caz afirmativ să se comunice hotărârea 31.10
Solutie: Respinge contestaţia.

73.       
BURSUC CONSTANTIN
2782/99/2012
Idem
Solutie: Amână cauza pentru a se comunica dacă s-a soluţionat contestaţia administrativă iar în caz afirmativ să se comunice hotărârea 31.10
Solutie: Respinge contestaţia.

74.       
CIORNEA VASILE
2785/99/2012
Idem
Solutie: Amână cauza pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare şi a se răspunde la excepţiile invocate. 31.10

Solutie: Amână cauza pentru lipsă de procedură cu pârâta. Pune în vedere apărătorului reclamantului să depună precizările la acţiune în timp util pentru a fi comunicate pârâtei, aceasta urmând a fi citată cu aceeaşi menţiune de a preciza dacă s-a soluţionat contestaţia administrativă iar în caz afirmativ să depună la dosar hotărârea pronunţată. 28.11
Solutie: Amână cauza pentru ca reclamantul să precizeze în scris că înţelege să conteste şi noua decizie şi pentru a se răspunde la excepţia lipsei de interes invocată în cauză. 16.01.2013
75.       
CIURLIC I.CONSTANTIN
2786/99/2012
Idem
Solutie: Amână cauza pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare şi a se răspunde la excepţiile invocate. 31.10

Solutie: Amână cauza pentru lipsa relaţiilor solicitate pârâtei. Se va reveni cu adresă cu menţiunea comunicării relaţiilor solicitate sub sancţiunea amendării directorului instituţiei. 28.11
Solutie: Amână cauza pentru ca reclamantul să precizeze în scris că înţelege să conteste şi noua decizie şi pentru a se răspunde la excepţia lipsei de interes invocată în cauză. 16.01.2013
76.       
ION  C.GHEORGHE
2790/99/2012
Idem
Solutie: Amână cauza pentru a se face dovada calităţii de reprezentant. 31.10
Solutie: Amână cauza pentru lipsa relaţiilor solicitate pârâtei. Se va reveni cu adresă cu menţiunea comunicării relaţiilor solicitate sub sancţiunea amendării directorului instituţiei. 28.11
Solutie: Amână cauza pentru ca reclamantul să precizeze în scris că înţelege să conteste şi noua decizie şi pentru a se răspunde la excepţia lipsei de interes invocată în cauză. 16.01.2013
77.       
PETREA  CORNELIU
2783/99/2012
Idem
Solutie: Amână cauza pentru a se depune la dosar hotărârea contestată şi documentaţia ce a stat la baza emiterii deciziei şi a hotărârii contestate. 31.10
Solutie: Respinge contestaţia.

78.       
ALBAN VIOREL
2781/99/2012
03.10 2012,ora 9:00,Secţia I civilă, CM4
Solutie: amână pronunţarea pentru 10.10.2012
Solutie: respinge excepţia inadmisibilităţii, respinge cotnestaţia formulată

79.       
ANTOHI  S. AUREL
2789/99/2012
Idem
Solutie: amână pronunţarea pentru 10.10.2012
Solutie: respinge excepţia inadmisibilităţii, respinge contestaţia formulată


80.      
ANDREI JAN 
2780/99/2012
Idem
Solutie: amână pronunţarea pentru 10.10.2012
Solutie: respinge excepţia inadmisibilităţii, respinge contestaţia formulată


81.        
BUCATARIU  I. NECULAI
2788/99/2012
Idem
Solutie: amână pronunţarea pentru 10.10.2012
Solutie: respinge excepţia inadmisibilităţii, respinge contestaţia formulată


82.       
POPESCU AUREL
2778/99/2012
Idem
Solutie: amână pronunţarea pentru 10.10.2012
Solutie: respinge excepţia inadmisibilităţii, respinge contestaţia formulată

83.      
PRICEPUTU S.NEAGU
2787/99/2012
Idem
Solutie: amână pronunţarea pentru 10.10.2012
Solutie: respinge excepţia inadmisibilităţii, respinge excepţia formulată

84.       
URSACHE VASILE
2784/99/2012
Idem
Solutie: amână pronunţarea pentru 10.10.2012
Solutie: respinge excepţia inadmisibilităţii, respinge contestaţia formulată

85.      
CHICU LAURENŢIU GRIGORE
2898/99/2012
08.10.2012 ora 9:00,Secţia I civilă CM11
Solutie: PENTRU A SE LUA CUNOŞTINŢĂ DE ÎNTÂMPINARE.
03.12


86.      
TABARA V. MIHAI
2882/99/2012
Idem
Solutie: pentru ca reclamantul să formuleze precizări la acţiune.03.12


87.       
MORARU GEORGEL- DANUT
2667/99/2012
10.10.2012 ora 9:00,Secţia I civilă, CM1
Solutie: Amână pronunţarea la 17.10.2012
Solutie: Amână pronunţarea la 24.10.2012
Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii contestaţiei, excepţie invocată în cuprinsul întâmpinării. Respinge contestaţia, Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare.
88.      
MANDRU MARIAN
2891/99/2012
Idem
Solutie: Amână pronunţarea la 17.10.2012

Solutie: Amână pronunţarea la 24.10.2012
Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii contestaţiei,  Definitivă. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare.
89.      
BAMBOI  ILIE
2883/99/2012
Idem
Solutie: Amână pronunţarea la 17.10.2012

Solutie: Amână pronunţarea la 24.10.2012
Solutie: Respinge contestaţia, Definitivă. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare.
90.      
GOGOI L. VALERIU
3105/99/2012
Idem
Solutie: Acordă termen pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare 07.11
Solutie: Acordă termen pentru lipsă de procedură 05.12

91.        
BELDEAN VERGINIEA
3106/99/2012
10.10.2012 ora 9:00,Secţia I civilă,  CM2
Solutie: Acordă termen pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare 05.12



92.       
COBZARU VIRGIL
2894/99/2012
Idem
Solutie: amână cauza pentru a se depune la dosar documentaţia ce a stat la baza emiterii deciziei contestate 05.12


93.      
LUCACI ADRIAN
2899/99/2012
15.10.2012 ora 9:00,Secţia I civilă, CM12
Amână cauza
Solutie: Respinge excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentanta Sindicatului, Respinge excepţia inadmisibilităţii.Respinge contestaţia

94.       
NEMTANU N. ION
2880/99/2012
Idem
Amână cauza
12.11

Solutie: Admite excepţia.Respinge contestaţia

95.      
VORNICU GH. VASILE
2886/99/2012
Idem
Amână cauza
12.11

Solutie: Amână cauza pentru a se depune la dosar mandatul dat de reclamant sindicatului pentri promovarea acţiunii în numele său şi pentru reprezentare. 10.12.2012

96.      
BIRLESCU I. GHEORGHE
3264/99/2012
Idem
Amână cauza
12.11


Solutie: Respinge excepţia. Respinge contestaţia formulata

97.       
LUNGU MIHAI
3250/99/2012
Idem
Amână cauza
12.11


Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii formulării contestaţiei Respinge contestaţia

98.      
MORARU GHEORGHE
3249/99/2012
Idem
Amână cauza
12.11


Solutie: Respinge excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentanta Admite excepţia inadmisibilităţii. Respinge contestaţia

99.      
FLOREA NICUSOR
2668/99/2012
17.10.2012 ora 9:00,Secţia I civilă, civ CM7
Solutie: Amână pronunţarea cauzei la data de 24.10.2012.
Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii acţiunii invocată Respinge contestaţia ca neintemeiata.

100.     
AIONOAIEI JICA
2900/99/2012
Idem
Solutie: În baza disp.art. 246 Cod procedură civilă ia act de renunţarea contestatorului la judecata contestaţiei.


101.       
GAL  MIHAI
2893/99/2012
Idem
Solutie: Amână pronunţarea cauzei la data de 24.10.2012.

Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii acţiunii invocată Respinge contestaţia ca neintemeiata.

102.      
DIACONU FLORIN
3256/99/2012
Idem
Solutie: Amână pronunţarea cauzei la data de 24.10.2012.

Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii acţiunii invocată Respinge contestaţia ca neintemeiata.

103.     
CRACANA ILIE-LIVIU
3341/99/2012
Idem
Solutie: Admite cererea de amânare formulată de intimată pentru a-şi pregăti apărarea. 14.11
Solutie: Respinge contestaţia.

104.      
CUCUTEANU TOMA
3340/99/2012
Idem
Solutie: În baza disp.art. 246 Cod procedură civilă ia act de renunţarea contestatorului la judecata contestaţiei.


105.     
AMARANDI M. ADRIAN
3339/99/2012
Idem
Solutie: Amână pronunţarea cauzei la data de 24.10.2012.



Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii acţiunii invocată de intimata Casa de Pensii Sectorială a Ministerului Apărării Naţionale Respinge contestaţia ca neîntemeiată.

106.     
ROSU GHEORGHE
3336/99/2012
Idem
Solutie: Amână cauza pentru a se comunica cererea de completare şi a se lua cunoştinţă de întâmpinare. 14.11
Solutie: Amână cauza pentru lipsă de procedură cu pârâta.30.01.2013

107.      
DEACONU ION
3334/99/2012
Idem
Solutie: Amână pronunţarea cauzei la data de 24.10.2012.
Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii acţiunii invocată Respinge contestaţia.

108.     
MOISA D. GHEORGHE
3333/99/2012
Idem
Solutie: Amână pronunţarea cauzei la data de 24.10.2012.
Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii acţiunii invocată Respinge contestaţia .

109.     
BUZDEA CONSTANTIN
2897/99/2012
17.10.2012,ora 9:00 Secţia I civilă, civ CM8
Solutie: Amână pronunţarea cauzei la data de 24.10.2012.
Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii contestaţiei. Respinge contestaţia formulată de în contradictoriu cu pârâta .

110.       
AXINTE AUREL DANUT
3338/99/2012
Idem
Solutie: Amână pronunţarea cauzei la data de 24.10.2012.
Solutie: Respinge contestaţia formulată de în contradictoriu cu pârâta.

111.        
TRIFAN MIHAI
3335/99/2012
Idem
Solutie: acordă termen la data de 14.11.2012 pentru comunicarea precizărilor
Respinge contestaţia

112.       
COJOCARU VIOREL
3259/99/2012
22.10.2012, ora 9:00 Secţia I civilă, CM9
Solutie: respinge exceptiile. respinge contestatia


113.       
CRISU ADRIANA
2670/99/2012
Idem
Solutie: respinge contestatia


114.       
ANTONESCU P. ROMUS
3414/99/2012
Idem
Solutie: respinge exceptiile. respinge actiunea


115.       
BALUTA MIHAIL HANDRY

3511/99/2012
Idem
Solutie: pentru ca aparatorul reclamantului sa depuna mandat de reprezentare 19/11
Solutie: amână cauza pentru a se lua cunoştinţă de înscrisuri 07.01.2013

116.       
IRIMIA I. DAN
2884/99/2012
24.10.2012,ora 9:00,Secţia I civilă, civ CM5
Solutie: Respinge contestaţia


117.       
VIERIU C. COSTACHE
2887/99/2012
Idem
Solutie: Acordă termen pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare şi acte 09.01.2013


118.       
ANEI PETRU
2675/99/2012
Idem
Solutie: Respinge contestaţia Definitivă. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare.


119.       
PALAMARIU MIHAI
3419/99/2012
Idem
Solutie: Respinge contestaţia


120.      
SUVEI IOAN-STEFAN
3417/99/2012
Idem
Solutie: Acordă termen pentru ca pârâta să ia cunoştinţă de completarea la acţiune şi acte 09.01.2013


121.       
NECULAES MARIA
3412/99/2012
Idem
Solutie: Respinge contestaţia


122.      
TELEAGA VASILE
3409/99/2012
Idem
Solutie: Respinge contestaţia


123.      
BUCSA D. FANEL
2896/99/2012
24.10.2012,ora 9:00,Secţia I civilă, Complet de judecatã: civ CM6
Solutie: amână cauza pentru a se depune la dosar documentaţia ce a stat la baza emiterii actului contestat 22/11
Solutie: amână pronunţarea la 05.12.2012

124.      
DOBREA IOAN-VADIM
3418/99/2012
Idem
Solutie: amână cauza pentru a se depune la dosar documentaţia 22/11

Solutie: amână pronunţarea la 05.12.2012

125.      
ILICA CONSTANTIN
3416/99/2012
Idem
Solutie: amână cauza  22/11
Solutie: amână pronunţarea la 05.12.2012

126.      
ILADE ANGELA
3413/99/2012
Idem
Solutie: amână cauza pentru a se depune la dosar documentaţia 22/11
Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii contestaţiei Admite excepţia lipsei de interes a contestaţiei Respinge contestaţia ca fiind lipsită de interes. Respinge, ca nefondate, celelalte capete de cerere ale acţiunii

127.      
LUNGU STEFAN
2888/99/2012
Idem
Solutie: amână cauza pentru a se depune la dosar documentaţia 22/11

Solutie: amână cauza pentru lipsa relaţiilor solicitate cu adresă 09.01.2013

128.      
NICOLAITA DAN
3260/99/2012
Idem
Solutie: amână cauza pentru a se depune la dosar documentaţia 22/11
Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii contestaţiei Respinge, ca nefondata, acţiunea

129.      
BERARIU GH. DUMITRU
3257/99/2012
Idem
Solutie: amână cauza pentru a se depune la dosar documentaţia 22/11
Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii contestaţiei. Admite excepţia lipsei de interes a contestaţiei Respinge contestaţia ca fiind lipsită de interes. Respinge, ca nefondate, celelalte capete de cerere ale acţiunii

130.     
MIHAI  IOAN CONSTANTIN
2895/99/2012
29.10.2012,ora 9:00,Secţia I civilă,  CM10
Solutie: Amână pronunţarea la 05.11.2012
Solutie: Respinge excepţia. Respinge acţiunea.

131.       
DIMA CONSTANTIN
3263/99/2012
Idem

Solutie: Amână pronunţarea la 05.11.2012
Solutie: Respinge excepţia. Respinge acţiunea.

132.      
BUCUR STEFAN
3261/99/2012
Idem

Solutie: Amână pronunţarea la 05.11.2012
Solutie: Respinge excepţia. Respinge acţiunea.

133.     
NICSAN IOAN
3411/99/2012
Idem



Solutie: Acordă termen şi amânăp cauza la 26.11.2012 pentru a se comunica pârâtei înscrisurile depuse

Solutie: Amână pronunţarea la 03.12.2012

134.      
SECARA GHEORGHE

2669/99/2012
31.10.2012,ora 9:00,Secţia I civilă, CM3
Solutie: Amână cauza pentru a se preciza dacă s-a formulat contestaţie administrativă, dacă a fost soluţionată iar în caz afirmativ să se comunice la dosar hotărârea pronunţată. 28.11

Solutie: Amână cauza pentru ca reclamantul să precizeze în scris că înţelege să conteste şi noua decizie şi pentru a se răspunde la excepţia lipsei de interes invocată în cauză. 16.01.2013

135.     
VICULEAC P. PAVEL
2892/99/2012
31.10.2012,ora 9:00,Secţia I civilă, CM4
Solutie: Respinge acţiunea formulata de Sindicat în numele şi pentru contestator în contradictoriu cu intimata .


136.     
LUCESCU ILIE GAVRIL
2674/99/2012
Idem

Solutie: Respinge acţiunea formulată


137.      
BUCATEA ANGELICA
3262/99/2012
Idem


Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii invocata de pârâtă. Respinge acţiunea


138.     
AXINTE TATIANA
3258/99/2012
Idem


Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii invocata de pârâtă. Respinge acţiunea


139.     
COSOVANU TOADER
3420/99/2012
Idem


Solutie: acordă termen la 28.11.2012 pentru comunicarea precizărilor
Solutie: Respinge exceptia inadmisibilitatii Respinge contestatiile

140.      
CERNAT CORNEL
3415/99/2012
Idem


Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii invocata de pârâtă. Respinge acţiunea.


141.       
ANTONESCU CONSTANTIN SERBAN
3410/99/2012
Idem

Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii invocata de pârâtă. Respinge acţiunea


142.      
LUPASCU MIHAI
3407/99/2012
Idem


Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii invocata de pârâtă. Respinge acţiunea


143.      
IVANOVICI E. GHEORGHE
3734/99/2012
05.11.2012, ora 9.00, Secţia I civilă, CM11
Solutie: Respinge excepţia inadmisibilităţii acţiunii Definitivă. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare.


144.      
ADOAMNEI P. IACOB
3732/99/2012
07.11.2012, CM2
Solutie: Respinge contestaţia



145.      
FOTEA C. TOADER
3736/99/2012
19.11.2012, ora 9.00, Secţia I civilă,
CM9
Solutie: amână cauza pentru a se depune înscrisuri la dosar 07.01.2013


146.      
IONESCU MIRCEA
3735/99/2012
26.11.2012, CM10
Solutie: declină în favoarea Tribunalului Vaslui competenţa de soluţionare a cauzei.


147.      
SANDRU R. ILIE
3737/99/2012
28.11.2012, civ CM3
Solutie: Amână cauza pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare. Pârâta va preciza dacă s-a formulat contestaţie administrativă şi dacă a fost soluţionată, iar în caz afirmativ să se comunice la dosar hotărârea pronunţată. 16.01.2013



Secretarul Filialei SCMD Iasi
Lt.col.r.Secara Gica