marți, 24 ianuarie 2012

24 IANUARIE 2012 - MITINGUL SCMD FILIALA IAŞI

În Piaţa UNIRII:



La PREFECTURĂ:

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

ANUNŢ URGENT !!!!

Dragi colegi,

mâine 15 ianuarie 2012 orele 10.00, vă invităm să participaţi în număr cât mai mare în PIAŢA UNIRII din Iaşi la sărbătorirea zilei de naştere a poetului naţional Mihai EMINESCU.
Vă rugăm să participaţi în număr cât mai mare, împreună cu familiile dumneavoastră, cunoscuţi sau prieteni !
De asemenea, vă rugăm să anunţaţi şi cât mai mulţi colegi, în special cei care nu au acces la telefon, să participe la această activitate !!!

Biroul Operativ al Filialei IAŞI SCMD

vineri, 13 ianuarie 2012

ÎNCEPUTUL SFÂRŞITULUI !!!!

A sosit mai repede decât mă aşteptam !

Astăzi eram şi încă mai sunt foarte supărat, ca şi mulţi alţii dintre dumneavoastră, urmare a consultării cardului de pensie. Băsescu cu gaşca lui mi-au furat aproape 30% din pensia militară de stat. Mă uit la televizor şi sunt mândru că foarte mulţi români gândesc ca şi mine, ceea ce îmi mai domoleşte puţin din furia acumulată.
Dragi colegi de suferinţă, acum începe şi momentul nostru, mai ales că paharul s-a umplut şi dă pe dinafară. Din momentul în care mi-au băgat mâna în buzunar pe nedrept, cu atâtea manipulări, voturi trucate şi furt pe faţă, cel puţin pentru mine asta înseamnă război şi cred că sunt pe aceeaşi lungime de undă cu mulţi dintre dumneavoastră.
Eu unul, m-am săturat să trăiesc într-o ţară în care drepturile şi libertăţile îmi sunt călcate în picioare.
bĂSESCU împreună cu bOC, oPREA şi aNASTASE mi-au furat:
-pensia militară de stat;
-statutul de ofiţer în rezervă;
-gradul de colonel.
Vreau pentru copiii mei o ţară în care drepturile să le fie garantate şi pentru aceasta sunt dispus să lupt cu toate forţele mele, chiar cu preţul vieţii mele.
Haideţi să fim uniţi şi să dăm o ripostă pe măsură celor care au îndrăznit să ne bage mâna în buzunar !
Pentru început, pe data de 18 ianuarie 2012, îi rog pe cei 146 de colegi ai noştri care avem proces (cu mine 147), să fim prezenţi la Tribunalul Iaşi pentru a ne susţine punctul de vedere. Este foarte important să fim prezenţi şi să umplem sala la tribunal, din câte ştiu eu, la ora 10.00.
Apoi, pe 24 ianuarie să fim prezenţi în masă atît la Iaşi, dar mai ales la Bucureşti, pentru că acolo avem de schimbat nişte lucruri. Dacă va fi să plecăm mai repede la Bucureşti (dea Dumnezeu!) vă vom anunţa în timp util !

Honor et Patria! Vae victis!

Col.(rez) dr.ing. Şuvei I. Ştefan

vineri, 6 ianuarie 2012

RUŞINE DOMNULE oPREA


La Iaşi, ministrul oPREA fuge de pensionarii militari

Astăzi 6 ianuarie 2012 s-au împlinit 135 ani de la înfiinţarea Regimentului 15 „RĂZBOIENI”, actualmente Brigada 15 Mecanizată „Podul Înalt”.
Aproape 300 de rezervişti militari, subofiţeri, maiştri militari şi ofiţeri, care au muncit în această structură militară au fost prezenţi la această festivitate.
Iniţial, conform planificării brigăzii, cu peste două săptămâni înainte, programul era cel publicat pe invitaţiile primite de cei care au muncit în această brigadă, respectiv cel din imaginea alaturata.
Cu toate acestea, astăzi 6 ianuarie 2012, cei care nu au muncit în această brigadă, vremelnic ocupanţi ai unor poziţii în structurile militare centrale, au impus modificarea acestui program, după bunul plac şi interesele lor personale, comasându-se programul pentru o singură zi faţă de programul iniţial, astfel încât pensionarii militari au fost izolaţi de colegii lor activi, ca şi cum ar fi fost „infestaţi” de vreun virus.
Adevărul este că, domnului OPREA îi este frică de cadrele militare în rezervă, motiv pentru care nu a avut curajul să se prezinte în faţa rezerviştilor militari.
Domnule oPREA, ştim că nu aveţi curajul să veniţi în faţa noastră, a rezerviştilor militari din această mare unitate de elită a armatei române, ca şi în faţa altor unităţi şi mari unităţi din Armata României, şi nu veţi mai avea curajul să veniţi în faţa noastră.
Mai aveţi câteva luni, fără vreun merit în acest sens, în care veţi mai fi la conducerea acestui minister. Noi rezerviştii militari din garnizoana IAŞI, am fi vrut astăzi să vă transmitem unele „felicitări” dumneavoastră şi mentorului dumneavoastră, pe care noi l-am felicitat şi pe 24 ianuarie 2011, dar este clar că adevăraţii bărbaţi ai acestei naţiuni nu se află acolo unde sunteţi dumneavoastră şi mentorul dumneavoastră.
Nu vă faceţi probleme, nu aţi avut curajul să veniţi astăzi în faţa noastră, noi vom ajunge la dumneavostră şi vă vom transmite cum trebuie să se comporte un adevărat bărbat şi lider al nostru.

Cu mai puţin respect,
Col.(rez) dr.ing. ŞUVEI Ioan-Ştefan