marți, 31 mai 2011

ULTIMELE INFORMATII DE LA AVOCAT



joi, 26 mai 2011

ADUNAREA GENERALA A SCMD FILIALA IASI 10 IUNIE 2011

La data de 10 iunie orele 12.00 va avea loc la Clubul C.F.R. Iaşi, sala de festivităţi, Adunarea Generală a Filialei 1 Iaşi a S.C.M.D.R.R.
Conform ordinii de zi aprobate în biroul operativ se va analiza stadiul proceselor membrilor de sindicat cu instituţiile din sistemul naţional de apărare din care provin, precum şi perspectivele acestora pentru perioada următoare.
Este invitată doamna avocat Roxana CHIPERI pentru detalii tehnice şi pentru răspunsuri la întrebările dumneavoastră.
Rugăm să participaţi şi pe cât posibil să anunţaţi şi alţi colegi şi membri de sindicat pentru a participa la această activitate.


BIROUL OPERATIV AL FILIALEI 1 IAŞI

miercuri, 4 mai 2011

MOBILIZARE GENERALA 14 MAI 2011, ORELE 11 a.m.

Pe data de 14 mai a.c. se vor desfasura la Bucuresti lucrarile celui de-al 15-lea Congres al Partidului Stat. Nu-si mai zice PCR, isi zice PDL. Nu mai este rosu, este portocaliu. Scop? La al XV- lea Congres, Emil Boc – reales!

Ne-au insultat intr-un mod fara precedent!

I-au asmutit si-i asmut pe civili impotriva noastra!

Ne-au umilit si ne umilesc!

Au incercat si incearca sa ne prosteasca!

Ne-au furat gradele. Ne-au facut deci din militari in rezerva “”asistati””, apoi “”beneficiari””!

Vor sa ne taie orice legatura cu functiile activilor ca sa nu beneficiem din 2012 de pensii militare tip NATO. In loc de 3000 de euro sa ne multumim cu 300 de euro!

Ne transforma intr-o turma dependenta de punctul de pensie, cazuta pe nedrept pe umerii Casei Nationale de Pensii.

Ne desfiinteaza statutul socio-profesional ca sa nu mai avem dreptul nici la asistenta medicala si medicamente gratuite.

Dupa ce ne-au insultat doi ani ca avem pensii nesimtite de 20 de milioane astazi ne scot ochii cu argintii lui Iuda, dand unora dintre noi, aleatoriu, doua-trei milioane in plus ca sa ne sparga unitatea si hotararea de de lupta.

Ne supun celor trei 3 R:

1. “”Recalcularea””, adica desfiintarea ilegala, retroactiva a pensiilor aflate in plata;

2. “”Revizuirea””, ca urmare a esecului “”recalcularii””, ceea ce inseamna renuntarea temporara la jumatate din suma pe care au vrut sa ne-o fure;

3. “”Regularizarea””, adica atingerea obiectivului initial, prin declararea drept foloase necuvenite la pensie, a sumelor primite in plus de unii si impunerea la restituirea esalonata.

Ne pregatesc, in caz de esec, “”lustratia””, cu alte cuvinte penalizarea cu 15 % din pensia ramasa, pentru anii lucrati inainte de 1989, in institutiile unui stat proclamat de comunistul Basescu si de consilierii sai kominternisti, drept “”comunist””, “”ilegitim si criminal””.

Ne interzic legaturile cu militarii activi si accesul la cladirile de drept ale rezervistilor.

Au spoliat toate structurile militare de proprietatile de drept ale ofiterilor si subofiterilor din Armata, Politie, Jandarmerie (imobile terenuri, case si tabere de odihna).

Ne-au interzis sa muncim, ne interzic sa traim!

Au desfiintat spitale, scoli, intreprinderi productive.

Au miscorat salariile si incearca sa distruga sindicatele.

In calitate de complici ai strainilor, au furat tot ce se putea fura. Nu mai avem terenuri agricole, intreprinderi producatoare, mine, banci.

Cheltuie banul public pentru fanteziile dnei Udrea, pentru imbuibarea acolitilor, pentru santajarea si cumpararea adversarilor.

In situatia in care BNR stocheaza 39 miliarde euro (9 achizitionate in conditii impovaratoare) au subordonat tara FMI-ului, indatorandu-ne nejustificat prin angajarea dreptului la viata a 10 generatii de romani.

Au desfiintat democratia, incalcand toate articolele Constitutiei si prevederile legislatiei europene.

Vor destructurarea tarii prin regionalizare si puteri nelimitate in mod legal, motiv pentru care vor modificarea statutului Capitalei si a Constitutiei.

Practic, ne-au distrus tara si acum, prin legi ale genocidului, se pregatesc sa distruga natiunea. Este motivul pentru care au retras alocatiile pentru copii, pentru mame, pentru persoanele cu dizabilitati, au lovit si lovesc pensiile si salariile, in timp ce cresc preturile in mod nesimtit si militeaza pentru introducerea de produse straine modificate genetic, de medicamente si vaccinuri letale, paralel cu desfiintarea industriei farmaceutice interne. Prin destructurarea MAI, majoritatea populatiei va fi lasata fara aparare, in timp ce justitia actioneaza deja in cea mai mare parte la ordinul hotilor.

Pentru toate acestea si pentru multe altele, SCMD va organiza la Bucuresti o mare adunare populara, in fata locatiei Congresului PDL.

De asemenea, adunari populare in fata sediilor PDL din localitatile unde avem filiale, concomitent, in ziua de 14 mai , la orele 11.00. ca sa ne manifestam “”recunostinta”” fata de politica “”inteleapta”” a realesului Boc si a stapanului sau, noul geniu carpatin, cu idei de inestimabila valoare teoretica si practica.

Facem apel la toti membrii SCMD sa participe si in Capitala si in toate centrele de garnizoana SCMD!

Facem apel la toti membrii nostri sa-i aduca la aceste actiuni pe toti aliatii din asociatiile, uniunile, alte structuri organizatorice ale militarilor in rezerva, dar si din asociatiile similare civile si sindicatele inca nedestructurate, care mai pot si mai vor sa se bata pentru apararea drepturilor civice cucerite de inaintasii nostri in ultima suta de ani.

Pe data de 14 mai a.c. va trebui sa participam nu numai noi, toti membrii SCMD, atat in Capitala cat si in tara, la actiunile preconizate, cat si un numar cat mai mare de cetateni ai Romaniei, indiferent de profesie, etnie, religie, sex, care sa raspunda chemarii SCMD, pentru a arata stapanilor FMI ai Romaniei si slugilor lor din tara ca Romania nu mai este un sat fara caini de paza, ca in Romania exista o forta capabila sa apere dreptul la viata al natiunii romane si dreptul la existenta a statului roman – SINDICATUL MILITARILOR.

Veniti asadar fratilor la “Adunarea Norodului”, cu raul sa ne opunem celor rai caci “”Patria este norodul, iara nu tagma jafuitorilor””!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

“Citeste si da-l mai departe!””