sâmbătă, 26 februarie 2011

Lista dosarelor introduse in instanta si actiunile formulate.Ultimele actualizari




SCRISOARE DESCHISA CATRE basescu

A doua scrisoare deschisa

Fostului nostru comandant suprem

Domnul Traian BASESCU

PREDINTELE ROMANIEI

Domnule Presedinte,

In interesul marilor asasini economici, care devoreaza Romania, din randul carora amintim FMI, companiile Franklin Templeton, Bechtel si Gold Corporation, guvernele Boc au impus in ultimii doi ani, in dispretul Constitutiei si al Legislatiei comunitare, legi care limiteaza drastic drepturile a milioane de cetateni la viata, munca, proprietate, sanatate, invatamant si cultura. Numite de noi legi ale genocidului si subminarii economiei nationale, acestea sunt legile 329/2009, 119/2010 si 263/2010 si OUG 1/2011. Ele urmeaza a fi intarite, prin asumarea raspunderii, de un nou Cod al muncii fortate, respins si de patronate si de sindicate si de o noua lege a sindicatelor, legi experiment, menite sa desfiinteze sindicatele in Romania.

In aceste imprejurari SCMD a luptat cu mijloace legale in Parlament, in justitie si in strada, in tara si in afara, pentru dreptul rezervistilor la munca si la proprietate, noua nationalizandu-ni-se doua categorii de bunuri patrimoniale dobandite: gradul militar si renta impropriu numita pensie militara.

Am castigat in justitie impotriva legilor aplicate retroactiv, dar guvernul Boc IV a decis sa anihileze puterea judecatoreasca in Romania, prin hotarari ale Executivului, ca HG 735/2010, care prevede explicit acest lucru (Art. 11). Excedand legea, HG 735 a fost suspendata definitiv la 28 sept. 2010 de catre Curtea de Apel Cluj. Incalcand Decizia Curtii, guvernul a continuat sa opereze in trecut, modificandu-ne ilegal statutul si pensiile si continua sa o faca si astazi in pofida noii Decizia a ICCJ din 7 ianuarie 2011. Prin OUG 1/2011, guvernul retrage defuncta HG 735 nu insa si efectele acesteia (cele 3 randuri de decizii de pensie “definitive” primite de militari) inlocuind cuvantul ”recalculare” cu “revizuire”. S-a creat un haos juridic, caruia i-au cazut victima la propriu, zeci de rezervisti. In aceste conditii, declansam lupta pentru abrogarea legilor mentionate, intrarea Romaniei in legalitate si apararea democratiei constitutionale, conform Art. 118, al. 1 din Constitutia Romaniei, somandu-va sa renuntati la anticonstitutionala postura de “jucator” si sa va luati in serios functia de mediator “intre puterile statului, precum si intre stat si societate”.

Va solicitam oficial interventia in favoarea Puterii judecatoresti si a Legislativului, impotriva Executivului, considerand ca orice secunda castigata de actuala putere inseamna alunecarea Romaniei spre un dezastru ireversibil. Ii vom da in judecata pe membrii actualului guvern pentru genocid si subminarea economiei nationale, considerand ca se va face dreptate daca vor petrece in inchisoare macar timpul echivalent celui petrecut in nemeritatele functii. Va cerem explicit sa acceptati o alta majoritate care sa constituie Executivul si care, in Parlament, sa poata decide abrogarea legilor criminale care-i condamna ireversibil pe pensionarii militari si civili, pe politisti, lucratorii din penitenciare, diplomati, functionarii publici, profesori, pe actualii militari profesionisti, pe tinerii angajati cu statut de PFA, etc!

SCMD isi va stramuta procesele la curtile de justitie internationale

Din acest moment, SCMD isi anunta sprijinirea fara rezerve a tuturor manifestarilor si manifestatiilor de protest organizate de sindicate si de populatie, pana cand puterea tiranica portocalie – rosie – alba – verde va fi rasturnata.

Anexam prezentei ultimatumul transmis guvernului.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,

Col. (r) dr. Dogaru Mircea

vineri, 25 februarie 2011

ULTIMATUM (SOMAȚIE)


Adresat(a) domnului Emil Boc si celorlalti impostori, membri ai Guvernului Romaniei

DOAMNELOR SI DOMNILOR,

Rezumand si completand acuzele aduse dvs. de SCMD in ziua de 24 ianuarie a.c. va reamintim ca:

· Prin Legea 329/2009, care ne-a limitat noua si altor 6 milioane de cetateni ai Romaniei cu drept de vot, platitori de taxe si impozite, dreptul la munca, si prin Legea 263/2010 care ne-a conditionat integral dreptul la munca de renuntarea la un alt drept dobandit, calcand in picioare Constitutia Romaniei, care prevede ca ”dreptul la munca nu poate fi ingradit. Alegerea profesiei, a meseriei sau a ocupatiei, precum si a locului de munca este libera” (Art. 41, al. 1), ne-ati rapit dreptul la pensie. Cu aceasta ocazie ati incalcat intreaga legislatie europeana in privinta dreptului muncii, Carta drepturilor fundamentale a UE, Declaratia universala a drepturilor omului, Conventia pentru drepturile omului, Protocolul 1 si Tratatul de aderare a Romaniei la NATO, care prevedea trecerea noastra in rezerva cu drept de pensie anticipata si drept de munca.

· Ati dezvoltat aceasta ticalosie elaborand un cod al muncii respins cu indignare si de patronate si de sindicate si pentru care sunteti gata sa va asumati, impotriva interesului natiunii romane si-n interesul nu se stie cui, raspunderea.

· Prin legea anticonstitutionala si antieuropeana 119/2010 ati desfiintat anticonstitutional si ilegal dreptul la legi ocupationale pentru militari, politisti si alte categorii, desi acestea erau prevazute de catre Legislatia comunitara europeana, Pilonul al 2-lea, Directiva nr. 86/378/CEE, si Directiva 96/97/CEE.

· Prin aceeasi Lege 119 ati introdus in practica juridica din Romania un principiu inexistent si care ”inseamna o incalcare de catre stat a propriei legislatii” fapt cu ”repercusiuni grave asupra stabilitatii juridice si asupra caracterului de stat de drept” potrivit adresei din 4 iunie 2010 a AIJD de la Bruxelles catre dvs. – retroactivitatea legii. Or, potrivit aceluiasi document ”modificarea retroactiva a unor drepturi civile deja castigate (in cazul de fata pensiile) nu este posibila decat prin incalcarea principiilor fundamentale de drept”. Indreptata impotriva cadrelor militare in rezerva si retragere, a fostilor diplomati, piloti, senatori si deputati, functionari publici din Parlament, Justitie si Curtea de Conturi, aceasta ticalosie pusa in practica prin doua HG-uri (735 si 737), care exced insasi Legea dvs., a constituit baza incalcarii inca odata a intregii legislatii europene si a Constitutiei Romaniei (Art. 16, al. 1 si Art. 44, al 2, 3, 8) si a rapirii nejustificate a unor ”drepturi castigate” sau a ”nationalizarii” unei duble proprietati, GRADUL si PENSIA MILITARA DE STAT, supunandu-ne unei duble discriminari. O spune raspicat Conventia pentru drepturile omului in Protocolul I, Art. 1, 6 si 14.

· Ati incalcat cu aceasta ocazie principiul sperantei legitime, al coerentei si sigurantei legislative, dreptul cetatenilor la o buna administrare, la sanatate fizica si psihica, adica la viata (Art. 22 din Constitutia Romaniei), dreptul la un nivel de trai decent (Art. 47) si dreptul la o batranete linistita.

· Ati incalcat chiar opinia Curtii Constitutionale in mod expres referitoare la Legea 119/2010, conform careia ”De la data publicarii, deciziile sunt general obligatorii si au putere numai pentru viitor” (Raspunsul CC nr 12747/09.09.2010).

· Ati declansat ilegale procese de ”recalculare” a pensiilor aflate in plata, procese care trebuiau stopate la 28.09.2010, conform Hotararii 338/2010 a Curtii de Apel Cluj.

· Sfidand puterea judecatoreasca ati continuat recalcularea, ati mintit ca Hotararea Curtii de Apel nu era erga omnes, ati decis in sedintele de Guvern din 8.12.2010, dupa ce Curtea de Apel Cluj s-a pronuntat in anulare, si din 10.01.2011, dupa ce ICCJ ne-a dat dreptate, sa continuati recalcularile, apoi sa abrogati doar HG 735 nu si consecintele aplicarii ilegale ale acesteia.

· Prin OUG 1/2011 ne-ati transformat din asistati in ”beneficiari proveniti din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala” certificand astfel ”nationalizarea” gradelor noastre, ati introdus prevederile defunctei HG 735 direct in Lege si ati decis sa utilizati rezultatele ilegalei recalculari, cele doua decizii ”temporar – definitive” privind pensiile foste militare, pe care ni le-ati trimis, supunandu-ne unui proces de ”revizuire” declarat a se incheia pana la sfarsitul acestui an.

· Daca in cazul recalcularilor nu v-ati respectat propria minciuna (si anume ca cei aflati in proces cu Guvernul nu vor fi supusi recalcularii) si in cazul ”revizuirii” ati decis sa va ignorati din nou propria minciuna - Ordinul SMG nr 17/10.02.2011 prevede la Art. 1 finalizarea ”procesului de revizuire a pensiilor militare de stat pana la data de 15.03.2011”.

· Ati introdus toate masurile impotriva noastra si a militarilor angajati pe baza de contract (carora li se rapeste din nou posibilitatea de a beneficia de pensie militara anticipata) in Legea 263/2010, abrogand neconstitutional si impotriva legislatiei comunitare legile noastre ocupationale 164/2001 si 179/2004. Ne-ati aliniat unei legi defuncte, 19/2000 si care nu avea tangenta cu noi, pentru a ne percepe ilegal CAS-ul, in conditiile in care militarii au asigurata dintotdeauna, pentru ei si familiile lor, asistenta medicala gratuita.

· Ati abrogat Legea 19/2000 in defavoarea a 6 milioane de pensionari si a salariatilor, in special tineri, cu statut de PFA, pentru a percepe retroactiv CAS-ul, ignorand prevederile art. 76, al 1 si 2 din Lege si OUG 147 din 2002 care prevedeau un termen-2005 si marirea cuantumului pensiilor cu suma necesara extragerii CAS-ului.

· Ati dat o Lege antiromaneasca a invatamantului, permitand utilizarea unor manuale antiromanesti elaborate in capitale straine si in limbi straine, fapt ce ii afecteaza grav pe miile de militari in rezerva incadrati in invatamantul de toate gradele, dupa 1999.

· Ne-ati insultat, ati declansat un razboi total de imagine si psihologic impotriva militarilor, pentru a stimula ura populatiei impotriva unicului sau sprijin si a coloanei de sustinere a statului, precum si ample campanii de discreditare, elaborate de dejectiile de presa guvernamentale si basesciene impotriva liderilor SCMD. Ati provocat moartea a zeci de cadre in rezerva si in retragere ocazionata de primirea deciziilor de recalculare pe fondul conceptiei dvs. ”strategice” ca pensionarii trebuie sa traiasca maximum 6 ani dupa iesirea la pensie, urmand ”sa paraseasca pe cale naturala sistemul”.

Jefuiti ca in codru Tara, ii vindeti bogatiile pe nimic marilor asasini economici mondiali, mintiti, amenintati, cumparati constiinte. Pentru toate acestea SCMD va someaza sa va dati demisia, urmand sa raspundeti in fata legii. Alternativa ar fi abrogarea in urgenta a legilor 329/2009, 119 si 263/2010, a Legii 1/2011 a invatamantului, retragerea OUG 1/2011, renuntarea la Codul sclaviei si producerea reparatiilor necesare pentru toti cei care au avut de suferit de pe urma incompetentei, venalitatii sau tradarii dvs. de neam si Tara.

Din acest moment, SCMD anunta ca va sprijini impotriva dvs. toate miscarile, manifestatiile, grevele si alte actiuni de protest ale sindicatelor si societatii civile din Romania, onorandu-si misiunea trasata de Art. 118, al. 1 din Constitutia Romaniei, aceea de aparator al democratiei constitutionale.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SINDICATULUI CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE,

Col. (r) dr. Mircea Dogaru

miercuri, 23 februarie 2011

COMUNICAT PRIVIND TERMENELE DOSARELOR

TERMENELE DOSARELOR M.Ap.N.INTRODUSE IN INSTANTA

TABEL M.Ap.N.

NR. CRT.

NUME SI PRENUME

CNP

Nr. Dosar:

Termen de judecata:

1.

CREŢAN VIOREL

1580330221133

1922/99/2011

06.04.2011

2.

ROŞU GHEORGHE

1500601323934

1922/99/2011

06.04.2011

3.

GOGOI ANA

2550327221193

1922/99/2011

06.04.2011

4.

GOGOI VALERIU

1560404221135

1922/99/2011

06.04.2011

5.

BĂDĂRĂU STELIAN SILVIU

1500508221173

1922/99/2011

06.04.2011

6.

PRICEPUTU NEAGU

1440219221134

1922/99/2011

06.04.2011

7.

OBREJA MIHĂIŢĂ

1600221400456

1922/99/2011

06.04.2011

8.

MOCANU RADU

1560208221171

1922/99/2011

06.04.2011

9.

TRIFAN MIHAI

1620215227798

1922/99/2011

06.04.2011

10.

COSOVANU TOADER

1520223221141

1922/99/2011

06.04.2011

11.

BUCATARIU NECULAI

1541205227793

1922/99/2011

06.04.2011

12.

LUCHIAN VALERIU

1530720221190

1922/99/2011

06.04.2011

13.

SECARĂ GHEORGHE

1650611227788

1922/99/2011

06.04.2011

14.

MIHAI IOAN CONSTANTIN

1670103330777

1922/99/2011

06.04.2011

15.

LEUŞTEAN VICTOR

1360319221146

1922/99/2011

06.04.2011

16.

ŞUVEI IOAN ŞTEFAN

1630530227786

1922/99/2011

06.04.2011

17.

DASCĂLU LAURENŢIU

1590502221162

1922/99/2011

06.04.2011

18.

BOTEZ DAN

1560202227782

1922/99/2011

06.04.2011

19.

MANUCA RADU

1620429221168

1922/99/2011

06.04.2011

20.

TIMOFTE PETRICĂ

1630214226388

1922/99/2011

06.04.2011

21.

UNTU ŞTEFAN

1531029170377

1922/99/2011

06.04.2011

22.

CRAFCIUC ELENA

2450226221158

1922/99/2011

06.04.2011

23.

RADU NECULAI

1460802227788

1922/99/2011

06.04.2011

24.

OLARIU ADRIAN

1630726221177

1922/99/2011

06.04.2011

25.

CIORNEI NICOLAE

1570205221139

1922/99/2011

06.04.2011

26.

ŞERBU EMIL

1280512227786

1922/99/2011

06.04.2011

27.

DĂNILĂ GEORGETA

2340812221140

1922/99/2011

06.04.2011

28.

MOISĂ VESPASIAN

1590625520011

1922/99/2011

06.04.2011

29.

VASILIU IOAN

1550528227838

1922/99/2011

06.04.2011

30.

GAL MIHAI

1491128221143

1922/99/2011

06.04.2011

31.

BERARIU DUMITRU

1570117227786

2892/99/2011

13.04.2011

32.

ACATRINEI MARCEL

1530715372239

2892/99/2011

13.04.2011

33.

CORNACI CONSTANTIN

1600822120654

2892/99/2011

13.04.2011

34.

BĂRBERU ADRIAN

1641130227780

2892/99/2011

13.04.2011

35.

NICŞAN IOAN

1570622221187

2892/99/2011

13.04.2011

36.

TURCU CEZAR

1591118113680

2892/99/2011

13.04.2011

37.

ANTOHI AUREL

1500114221181

2892/99/2011

13.04.2011

38.

PLAI LENUTA

2551016221152

2892/99/2011

13.04.2011

39.

CERNAT CORNEL

1620922134001

2892/99/2011

13.04.2011

40.

ATASIEI AUREL

1620930225631

2892/99/2011

13.04.2011

41.

NICOLĂIŢĂ DAN

1490710221219

2892/99/2011

13.04.2011

42.

BÎRLESCU GHEORGHE

1571029227784

2892/99/2011

13.04.2011

43.

LEŞAN VASILE-IOAN

1550408135082

2892/99/2011

13.04.2011

44.

FOTEA TOADER

1590320372235

2892/99/2011

13.04.2011

45.

TIMOFTE IOAN

1520823221178

2892/99/2011

13.04.2011

46.

ANDRIEŞ IOAN

1570513221172

2892/99/2011

13.04.2011

47.

BARBARIE MARIA

2550426221143

2892/99/2011

13.04.2011

48.

BUCŞA FĂNEL

1510414227800

2892/99/2011

13.04.2011

49.

PRICOP TITU

1570109221187

2892/99/2011

13.04.2011

50.

MUSCĂ VIORICA

2610206221173

2892/99/2011

13.04.2011

51.

PRISACARU CONSTANTIN

1540114221213

2892/99/2011

13.04.2011

52.

PRISACARU FLORIENTINA MARTA

2530328227828

2892/99/2011

13.04.2011

53.

COSTAN VASILE

1521231370010

2892/99/2011

13.04.2011

54.

ISLOI CONSTANTIN

1541001221188

2892/99/2011

13.04.2011

55.

BOBU DUMITRU

1611112374073

2892/99/2011

13.04.2011

56.

COJOCARU VIOREL

1530528221136

2892/99/2011

13.04.2011

57.

HUC MIHAI

1570822221176

2892/99/2011

13.04.2011

58.

BUCUR ŞTEFAN

1560216227797

2892/99/2011

13.04.2011

59.

IVANOVICI GHEORGHI

1530605221181

2892/99/2011

13.04.2011

60.

CIUREANU VALENTINA

2520706221189

2892/99/2011

13.04.2011

61.

LĂMĂŞANU CEZAR VALENTIN

1540609040061

2892/99/2011

13.04.2011

62.

TOADER CORNEL PUIU

1580628151787

2892/99/2011

13.04.2011

63.

MARCU CORNELIA

2511220221156

2892/99/2011

13.04.2011

64.

NIŢU ION

1280424221133

2892/99/2011

13.04.2011

65.

OLĂERU EUGEN

1570411221165

2892/99/2011

13.04.2011

66.

ŞTEFAN DUMITRU

1510908227783

2892/99/2011

13.04.2011

67.

STANCIU MARIAN

1550321090048

2892/99/2011

13.04.2011

68.

MOISA GHEORGHE

1550228221174

2892/99/2011

13.04.2011

69.

MURARIU PETRU

1570701221160

2892/99/2011

13.04.2011

70.

POPESCU AUREL

1570805221210

2892/99/2011

13.04.2011

71.

FLOREA NICUŞOR

1541205221135

2892/99/2011

13.04.2011

72.

BALAN GHEORGHE

1510615227781

2892/99/2011

13.04.2011

73.

xxx

xxx

2892/99/2011

13.04.2011

74.

BUCĂŢEA ANGELICA

2520322221136

2892/99/2011

13.04.2011

75.

HÂNCU MARIA- CARMEN

2520812221155

2892/99/2011

13.04.2011

76.

HÂNCU VALERIAN MARCEL

1510409221201

2892/99/2011

13.04.2011

77.

MORARU GEORGEL DĂNUŢ

1500912221173

2892/99/2011

13.04.2011

78.

APOSTOL MARIA

2640623240020

2892/99/2011

13.04.2011

79.

AXINTE TATIANA

2560924221136

2892/99/2011

13.04.2011

80.

COCUZ VASILE

1261030080034

2892/99/2011

13.04.2011

81.

PAVEL MIHAI

1500829040032

2892/99/2011

13.04.2011

82.

xxx

xxx

2892/99/2011

13.04.2011

83.

ADOAMNEI IACOB

1521014221150

2892/99/2011

13.04.2011

84.

ILADE ANGELA

2550825221217

2892/99/2011

13.04.2011

85.

CIORNEI RODICA

2550402221176

2892/99/2011

13.04.2011

86.

PETARIU MIHAI

1340924131306

2892/99/2011

13.04.2011

87.

PINTILII IONEL

1571027212969

2892/99/2011

13.04.2011

88.

MÂNDRU MARIAN

1530815221133

2892/99/2011

13.04.2011

89.

COBZARU VIRGIL

1500805272641

2892/99/2011

13.04.2011

90.

SIMOTA EUGEN

1480928227785

2892/99/2011

13.04.2011

91.

RADU VASILE

1470303227799

2892/99/2011

13.04.2011

92.

TELEAGA VASILE

1520407227799

2892/99/2011

13.04.2011

93.

MIHAILA GIGEL

1580209221146

2892/99/2011

13.04.2011

94.

ILICA CONSTANTIN

1530330221140

2892/99/2011

13.04.2011

95.

APAVALOAIA TUDOR

1540614221166

2892/99/2011

13.04.2011

96.

BURSUC CONSTANTIN

1500114374065

2892/99/2011

13.04.2011

97.

VICULEAC PAVEL

1540831227837

2892/99/2011

13.04.2011

98.

RADU ALEXANDRU

1340417221131

2892/99/2011

13.04.2011

99.

NECULAES MARIA

2481208221182

2892/99/2011

13.04.2011

100.

STATACHE ADRIEAN

1580210227801

2892/99/2011

13.04.2011

101.

ANDRIESCU AUGUSTIN

1490821221157

2892/99/2011

13.04.2011

102.

DOBROMIR GRIGORE

1241001221146

2892/99/2011

13.04.2011

103.

TEODORESCU GRIGORE MARIAN

1570704212964

2892/99/2011

13.04.2011

104.

DUMITRIU PETRICA

1600404227803

2892/99/2011

13.04.2011

105.

PRISACARU MIHAI

1520728221186

2892/99/2011

13.04.2011

106.

POLICIUC ION

1620602221157

2892/99/2011

13.04.2011

107.

DIACONU DANIEL ARHIMEDE

1691023170341

2892/99/2011

13.04.2011

108.

DOLCAN VASILE

1590201272634

2892/99/2011

13.04.2011

109.

BALAN MICSUNICA

2510503221137

2892/99/2011

13.04.2011

110.

VOLOCARU GELU

1600317270591

2892/99/2011

13.04.2011

111.

DOLTU DANUTA

1510701221153

2892/99/2011

13.04.2011

112.

BOZOMITU MIHAI

1330120221137

2892/99/2011

13.04.2011

113.

ENEA LIVIU COSTEL

1670501224544

2892/99/2011

13.04.2011

114.

SANDRU ILIE

1490511120680

2892/99/2011

13.04.2011

115.

ALBAN VIOREL

1520812221196

2892/99/2011

13.04.2011

116.

TABARCEA DOREL

1631008312985

2892/99/2011

13.04.2011

117.

PRISECARIU CONSTANTIN

1500809227792

2892/99/2011

13.04.2011

118.

CIURLIC CONSTANTIN

1590326104964

2892/99/2011

13.04.2011

119.

LUPU IOAN

1510729293101

2892/99/2011

13.04.2011

120.

COZMA GHEORGHE

1650318226338

2892/99/2011

13.04.2011

121.

PICIOROAGA NECULAI

1390119221143

2892/99/2011

13.04.2011

122.

BALCU PETRISOR CRISTIAN

1541109227782

2892/99/2011

13.04.2011

123.

PALAMARIU MIHAI

1550630211669

2892/99/2011

13.04.2011

124.

RULIAN GRIGORE

1600523205743

2892/99/2011

13.04.2011

125.

LUCACI ADRIAN

1640622221146

2892/99/2011

13.04.2011

126.

BRAESCU IOAN

1520617221176

2892/99/2011

13.04.2011

127.

BUCHETE NICOLAE

1300821227799

2892/99/2011

13.04.2011

128.

MANDRU ELENA

2561213221176

2892/99/2011

13.04.2011

129.

COSOVANU TOADER

1520223221141

2892/99/2011

13.04.2011

130.

ALEXA MARICICA

2550205221134

2892/99/2011

13.04.2011

131.

DOBREA IOAN-VADIM

1660208221178

2892/99/2011

13.04.2011

132.

CIORNEA VASILE

1621229227787

2897/99/2011

13.04.2011

133.

MOISOIU ADRIAN

1620528221150

2897/99/2011

13.04.2011

134.

DIMA CONSTANTIN NICOLAE

1540108221139

2897/99/2011

13.04.2011

135.

ANDRONACHE NECULAI

1601123221157

2897/99/2011

13.04.2011

136.

TURCU ION

1501130227802

2897/99/2011

13.04.2011

137.

PRUTEANU DANUT

1500721221236

2897/99/2011

13.04.2011

138.

ALECSOAE ION

1540301100013

2897/99/2011

13.04.2011

139.

ALEXA CONSTANTIN

1561008390689

2897/99/2011

13.04.2011

140.

SEREA FLORIN

1871110132811

2897/99/2011

13.04.2011

141.

SEREA LENUTA

2550506134048

2897/99/2011

13.04.2011

142.

ȘOANĂ GHEORGHE

1450611400373

2897/99/2011

13.04.2011

143.

NETCĂ SILVIU

1560531100048

2897/99/2011

13.04.2011

144.

HOROBET VASILE

1570226227811

2897/99/2011

13.04.2011