duminică, 13 iunie 2010

Finalizarea evidenţei membrilor SCMDRR Iaşi

Membrii sindicatului sunt rugaţi să contacteze telefonic secretarul Biroului Operativ al Filialei Iaşi a SCMDRR, domnul col.(rez) Bucşă Fănel (tel.0747014651), în vederea verificării existenţei următoarelor documente de evidenţă la nivelul filialei:
-copia cărţii/buletinului de identitate;
-copia livretului militar (in lipsa livretului, copie după decizia de pensionare/talonul de pensie militară);
-două fotografii tip buletin.
Solicităm aceste date întrucât în perioada următoare avem obligaţia de a înainta aceste documente, sau copii după aceste documente, la sediul central al sindicatului în vederea centralizării.

BIROUL OPERATIV AL SCMDRR - FILIALA IASI

marți, 1 iunie 2010

Filiala Iaşi a SCMDRR protestează joi 3 iunie orele 12.00-14.00 în faţa Prefecturii Iaşi împreună cu sindicatul lucrătorilor din Penitenciare

Toţi membrii şi simpatizanţii, cadre militare în rezervă sau retragere, ai Sindicatului cadrelor militare în rezervă şi retragere din Iaşi şi judeţul Iaşi care doresc să-şi exprime nemulţumirile cu privire la măsurile abuzive ale guvernului privind reducerea pensiilor militare, sunt invitaţi joi 3 iunie 2010 între orele 12.00-14.00, să participe la mitingul de protest organizat în faţa Prefecturii Iaşi împreună cu Sindicatul lucrătorilor din Penitenciare filiala Iaşi.
Participanţii la acest miting sunt rugaţi să-şi anunţe prezenţa la una din persoanele de contact precizate pe acest site la secţiunea Filialei Iaşi. Precizăm că pentru a se preîntâmpina infiltrarea în rândurile noastre a unor manipulatori sau agitatori se va ţine o evidenţă strictă a participanţilor. Avem în lucru bannere cu inscripţii de protest şi obiecte de îmbrăcăminte care să ne diferenţieze de persoanele din jur, dar probabil că până joi acestea nu vor fi finalizate, urmând a fi folosite la următoarele acţiuni de protest, pentru că acesta este doar începutul. Doritorii pot improviza pentru joi bannere cu inscripţii adecvate momentului, în funcţie de inspiraţia fiecăruia. Haideţi să ne mobilizăm şi pentru prima acţiune concretă de protest aşa cum ne-am mobilizat la înfiinţarea Filialei Iaşi a sindicatului. Încercaţi să anunţaţi fiecare măcar trei colegi, mai ales din cei care nu au acces la internet sau sunt ocupaţi cu alte activităţi şi nu au timp să se informeze. CONTĂM PE PARTICIPAREA DUMNEAVOASTRĂ !!!!
De asemenea, pentru un feed-back constructiv, aşteptăm sugestiile dumneavostră pentru următoarele activităţi de protest.